Lola's Box

De câte ori mă gândesc la Beauty Barometer, îmi vine în minte Olguţa din “La Medeleni” (de Ionel Teodoreanu), care se ruga de colega ei: “Termometrule, termometraşule…”. Da, ştiu, bat câmpii, dar acesta este feelingul meu când aud de Barometrul nostru de beauty.

Aşa că duminică am fost invitată la Nine To Six Advertising pentru a sărbători primii doi ani de activitate a blogului Beauty Barometer. Ana Maria, aniversata noastră, a organizat un focus grup a cărui tematică a fost – se putea altfel? – domeniul beauty. Şi, în ciuda seriozităţii unui focus grup, ne-am distrat de minune. 🙂

Beauty Barometer 2 aniÎn cadrul grupului, la un moment dat ni s-a pus întrebarea “Care ar fi cele şapte produse de make-up pe care le-ai lua pe o insulă pustie?”. Aproape că toate participantele au menţionat loţiunea de protecţie solară, rujul şi oja, căci trebuie să fim cochete chiar şi pe o insulă pustie.

Şi pentru că era duminică dimineaţă, ne-am răsfăţat cu prăjiturele cu vişine, bune de te lingeai pe degete. Sărbătorita va trebui să obţină reţeta de la mama ei, pentru că au fost prea bune prăjiturelele pentru a nu încerca să le fac şi eu copiilor mei.

Beauty Barometer 2 aniTimpul a trecut nespus de repede, aşa că a venit vremea să ne mai ducem şi pe la casele noastre. La despărţire, în semn de mulţumire, Beauty Barometer ne-a oferit câte un cadou consistent pentru care mulţumirile merg către: Nine To Six Advertising, Henkel (Schwarzkopf, Fa), Farmec, Elmiplant, BU România, L’Oreal Paris România, Sophyto România, Max Factor România, Essence Romania (a asigurat şi un set de produse cu ajutorul cărora Dana MakeUp a realizat şedinţele de machiaj de după focus grup), Bioderma România, Softcup, Cosmetic Plant, EpilatPRO şi Bunica Croşetează.

Mulţumiri Georgiei de la Georgia’s Mirror pentru fotografii!

V-ar plăcea să participaţi la un focus grup?

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “La mulţi ani, Beauty Barometer!

  1. Interesanta si placuta activitate pentru o zi de duminica! Daca organizezi ceva de genul, particip cu mare drag 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.