Lola's Box

Zilele de primăvară şi vară înseamnă ieşiri în parc, la iarbă verde, aventuri în natură. Dar aduc şi atât de neplăcutele întâlniri cu ţânţari şi căpuşe, insecte care pot lăsa urme neplăcute pe pielea noastră. Aşa că, atunci când ieşiţi din casă, încercaţi să vă trataţi pielea cu SantaDerm ParasiteS.

De cum s-a îndreptat vremea la începutul primăverii, piticului nostru i s-a redeschis apetitul de ieşit în parc. Fie să se joace cu prietenii lui, fie să joace fotbal cu ceilalţi doi băieţi ai familiei. Şi de multe ori, cei trei bărbaţi Hartung se întorceau după lăsarea întunericului. Doar că se mai întâmpla ca distracţia lor să se lase şi cu amintiri neplăcute şi… usturătoare. Aşa că am intervenit în forţă şi le-am impus o nouă regulă: nu se mai iese în parc fără un produs împotriva insectelor.

Chiar şi ei îmi spuneau că în pauze mai stau pe iarbă şi aud bâzâitul agasant al ţânţarilor. Cu căpuşele nu s-au întâlnit, dar nici nu mi-aş dori acest lucru. “De ce nu vă luaţi un spray sau un roll-on de la SantaDerm?” Iar cei trei crai s-au conformat şi şi-au luat ajutoare de confort. Sunt naturale şi vin de hac atât ţânţarilor (Culex Pipiens) – poate răspândi şi virusul West Nile -, cât şi căpuşelor (Lxoder Ricinus).

Spray şi roll-on repelent SantaDerm ParasiteS

Produse biocide repelente, cu ingredient activ vegetal, resping ţânţarii şi căpuşele. Ingredientul activ este Citriodiol, un produs natural care este extras dintr-o specie de eucalipt (Eucaliptus citriodora). După aplicare, acţionează timp 6-8 ore, interval suficient pentru o zi întreagă petrecută în natură. Sau de-a lungul nopţii, în cazul în care ţânţarii reuşesc să treacă de plasele de protecţie. În plus, fiind cu ingrediente active 100% vegetale, cele două produse pot fi folosite şi pentru copii, începând de la vârsta de 3 luni.

Gel calmant SantaDerm ParasiteS

Pentru cei care nu au folosit un produs de protecţie, iar insectele “au muşcat” cu poftă, mâncărimea apare imediat şi creează disconfort. Şi ce facem atunci? Gelul SantaDerm calmează rapid mâncărimea şi iritaţia pielii cauzate de înţepături sau muşcături ale insectelor. Gelul calmant are efect antiseptic şi dă senzaţia de răcorire pe zona afectată. În compoziţia gelului regăsim uleiuri esenţiale (mentă, lavandă, muşcată, rozmarin, cuişoare, ceai verde) şi extracte vegetale (Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen, terpineol).

Acum nu mai aveţi motive să nu ieşiţi în parc sau la iarbă verde. Dar nu uitaţi să vă protejaţi pielea. Produsele SantaDerm ParasiteS sunt la un click distanţă.

GennaDent Junior şi Argentum, paste de dinţi 100% naturale

Pentru că fiecare dintre noi îşi doreşte să folosească produse de îngrijire cât mai naturale, astăzi îşi dezvălui două paste de dinţi 100% naturale. Ingredientul-cheie al gamei GennaDent este argila bioactivă, care conţine minerale (calciu, potasiu, siliciu, fier), absorbind toxinele şi echilibrând pH-ul. În plus, cicatrizează, regenerează gingiile, remineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor.

  • GennaDent Argentum cu argilă şi argint: reţeta unică are la bază un amestec de argilă bioactivă şi extracte naturale din 23 de plante (printre care aloe vera, rozmarin, cimbrişor, fenicul, cuişoare, scorţişoară, salvie, coada-şoricelului, roiniţă, busuioc), metale coloidale (argint şi cupru) şi propolis. Se poate folosi ca adjuvant în paradontoze, gingivite şi sângerări gingivale.

  • GennaDent Junior cu argilă şi portocale: este recomandat mai ales în perioada în care copiii învaţă să se spele pe dinţi. Pasta de dinţi naturală şi atrăgătoare (prin aroma de portocale) îi încurajează pe cei mici să îşi însuşească obiceiul igienei dentare. În componenţa pastei regăsim argila bioactivă, aloe vera, propolis şi extracte naturale din plante (muşeţel, salvie, lemn-dulce). Argila echilibrează pH-ul perturbat de consumul de dulciuri, este cicatrizantă, protejează gingiile, mineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.