Lola's Box

Lansarea celui mai nou număr The Grand Magazine a fost cel mai bun prilej pentru a uita, fie şi doar pentru o după-amiază, de grijile cotidiene. Un garden party frumos, colorat şi plin de voioşie – pur şi simplu am avut impresia că sunt pe platourile de filmare, în pelicula lui Federico Fellini.

The Grand Magazine Party, ambianţă

Încă din antichitate, perenul şi frivolul şi-au dat întâlnire dintotdeauna sub soarele Romei şi şi-au pus amprenta asupra valorilor definitorii pentru Cetatea Eternă: eleganţă şi romantism, modă şi culoare, dar – mai presus de orice – La Dolce Vita şi Dolce Far Niente. Acestea fiind spuse, vă puteţi imagina cât de plăcută a fost imersiunea mea într-un decor-omagiu La Cinecitta, studiourile care au produs marile creaţii semnate de Antonioni sau Fellini.

Nu poţi să nu simţi “Dolce Far Niente” şi să nu te laşi pătrunsă de atmosfera boemă din The Garden – J. W. Marriott, atunci când în jurul tău sunt flori albe de matthiola şi crengi de eucalipt. După cum nu ai cum să nu trăieşti “La Doce Vita”, când auzul îţi este răsfăţat de muzica lui Nino Rotta. Şi poţi să nu te imaginezi că eşti o vedetă pe platourile La Cinecitta, atunci când eşti răsfăţată cu specialităţi culinare rafinate italiene?

Pe Corina Kristaly (Top Line) o găsiţi în paginile The Grand Magazine
Pe Corina Kristaly (Top Line) o găsiţi în paginile The Grand Magazine

Toată această stare de bine mi-a fost conferită atât de dress-code-ul petrecerii, care impunea multă creativitate. Ca o gazdă ce acordă mereu atenţie invitaţilor ei, Tatiana Ernuţeanu ne-a provocat să intrăm în pielea unui personaj din filmele lui Fellini. Aşa că ne-am simţit desprinse dintr-o prezentare de modă, lucru la care au contribuit şi fotografiile alb-negru – cu vedete ale anilor ’70 -, ce păreau proaspăt întinse la uscat.

Adam Stella (Fashion Doctor)
Adam Stella (Fashion Doctor)

Însă, după cum vă spuneam şi la început, vedeta întâlnirii noastre a fost noul număr The Grand Magazine. Galeria de invitaţi ce apar în paginile revistei este una impresionantă. Coperta a fost acaparată de Ovidiu Buta, un guru al modei – cum altfel, când şi-a făcut ucenicia alături de Doina Levintza? -, care îşi dezvăluie cele mai noi proiecte. Alături de el, Oana Lazar (Optiblu), Livia Boajă (M.A.C Cosmetics) şi Iulia Gerea (La Mer & Bobbi Brown) fac scurte confesiuni sincere şi emoţionante despre obiectele lor favorite.

Dacă nu ştiţi ce ţinute să alegeţi pe timpul verii, The Grand Magazine vă propune Galeria de Street Style. Veţi descoperi creativitatea oamenilor din Bucureşti şi aveţi un punct de reper în crearea outfiturilor. Iar culoarea predomină pictorialele acestui număr, în deplin acord cu anotimpul solar, aventuros, nonşalant. A, să nu uit… Veţi descoperi şi câteva locuri oarecum secrete din Capitală, pe care cred că le voi vizita şi eu cât de curând.

The Grand Magazine Party, ambianţă

Cireşe, spumă de căpşune, seri parfumate, culoare, rochii din batist, oameni veseli, clinchet de pahare cu licori chihlimbarii, terase pline, idile la debut… Let The Summer Begin! Pentru că vara aceasta trebuie să fie The Grand!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.