Lola's Box

Înainte de a încheia sezonul de primăvară, Pick N Dazzle ne face o nouă surpriză şi ne oferă două noutăţi exclusive în portofoliul său: KUESHI şi VIVIAN GRAY.

Pick'n'Dazzle, KUESHIFrumuseţea noastră începe cu o îngrijire corespunzătoare a pielii, indiferent că vorbim de cea pe faţă, de pe mâni sau de pe corp. Pentru că ştie că acordăm importanţă îngrijirii, Pick N Dazzle va oferi, în exclusivitate pentru piaţa din România, două linii de produse care sunt de cea mai bună calitate. Dar să lăsăm vorbăria şi să vedem ce s-ar putea să găsim în viitoarele cutiuţe PND…

KUESHI este cunoscut ca un brand care se implică total atunci când este vorba de calitate în fiecare etapă a procesului de producţie. Astfel, marca spaniolă a investit continuu în cercetare şi dezvoltare, ceea ce a permis menţinerea companiei la un nivel superior privind dezvoltarea de produse noi şi inovatoare, bazate pe ingrediente active şi naturale. Principalele ingrediente ale gamelor KUESHI sunt uleiul de măceşe, uleiul de argan, pulberea micronizată de perle, acidul hialuronic şi extractul de caviar.

Pick'n'Dazzle, KUESHIDatorită combinaţiei de ingrediente active, gama KUESHI Caviar Nutrix hrăneşte şi tonifică pielea, dar ajută şi la menţinerea hidratării şi la eliminarea semnelor de îmbătrânire. Conţinutul ridicat de extract de caviar are o concentraţie mare de acizi graşi şi aminoacizi esenţiali, peptide şi oligoelemente structurale care revitalizează ţesutul. De asemenea, sporeşte producţia de colagen şi elastină, ceea ce încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor.

Cea de-a doua noutate vine din Germania, de la un brand cu produse de lux de toaletă: VIVIAN GRAY. Şi pentru că portofoliul mărcii include foarte multe linii diferite, cu ambalaje care mai de care mai atractive, misiunea de a selecta doar o parte pentru piaţa din România a fost una extrem de dificilă. Iar una din primele opţiuni a fost gama Ruby Style Luxury, o linie premium, cu ambalaje remarcabile, care oferă stil în orice moment al îngrijirii – chiar şi în baie. 🙂

Pick'n'Dazzle, VIVIAN GRAYVândute pe pieţe extrem de pretenţioase din Europa, inclusiv în Scandinavia şi Germania, ceea ce este un semn al calităţii şi eleganţei ridicate, produsele VIVIAN GRAY se adresează unor clienţi sofisticaţi care adoră să fie înconjuraţi de lux în orice moment al vieţii lor. Gamele pot fi comparate cu bijuterii de home design şi se dovedesc potrivite în rutina beauty.

Dacă veţi descoperi noutăţile KUESHI şi VIVIAN GRAY în cutiuţele Pick N Dazzle – Dazzling Picks şi Premium Picks -, sunt curioasă să vă aflu părerile.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.