Lola's Box

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă uitaţi după o altă femeie pe stradă şi să îi admiraţi părul? Fiecăreia dintre noi i s-a întâmplat, iar părul frumos şi sănătos atrage privirile asemenea unui magnet. Cum facem să fim şi noi la fel? Reţeta succesului ne vine de la Laboratoarele Klorane.

Părul frumos şi sănătos poate fi detaliul care să ne confere un aer sofisticat, care să ne scoată din banal, din anonimat. La evidenţierea fizionomiei contribuie şi podoaba capilară, aşa că trebuie să-i acordăm atenţia în ritualurile noastre de îngrijire. Doar că, uneori, stresul, dezechilibrele nutriţionale, variaţiile bruşte şi mari de temperatură poate face ca părul să fie fragil şi să cadă. Şi ce facem în acest caz?

Când te gândeşti la chinină, parcă deja îi simţi gustul amărui. Imaginează-ţi că este folosită medicină, dar şi în industria băuturilor alcoolice (bitter) sau a celor răcoritoare (apa tonică). Şi totuşi, Laboratoarele Klorane i-au descoperit beneficiile pentru sănătatea părului, aşa că au creat o gamă bazată pe chinina. Molecula cu puternice proprietăţi fortifiante stimulează creşterea firului de păr şi îi redă vitalitatea şi rezistenţa. Produsele cu extract de chinină sunt ideale pentru un păr ce va fi admirat de toată lumea.

Pentru dezvoltarea acestora, experţii Klorane au ales coaja de Chinchina. Arborele originar din America de Sud este renumit pentru conţinutul bogat în mod natural în chinină. Coaja este culeasă manual, după care chinina este concentrată într-un extract activ brevetat.
Tip: scoarţa este culeasă doar după copacii care au vârsta de peste şase ani pentru a nu fi afectată creşterea speciei.

Şampon Klorane cu chinină şi vitamina B: stimulează creşterea părului datorită acţiunii combinate a ingredientelor, redă vitalitatea şi rezistenţa părului.

Balsamul Klorane cu chinină: combină extractul de chinină cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a întări structura părului, pentru a stimula creşterea firului şi pentru recăpătarea vitalităţii şi a rezistenţei; în plus, descurcarea devine mai uşoară.

Serul Klorane Force Kératine împotriva căderii reacţionale a părului: inspiraţi de micronutriţie, experţii au creat primul ser revitalizant, bazat pe keratină, chinină, cafeină şi vitamine B (3, 5, 6 şi 8).
Tip: extrasă din plante, keratina conţine aminoacizi similari cu cei ai keratinei naturale din firul de păr.

Cum se întrebuinţează

Şamponul se aplică pe părul ud pentru a se crea o spumă. Se masează scalpul cu vârfurile degetelor pentru a activa microcirculaţia, întinzându-se şamponul prin păr timp de câteva secunde. La final se clăteşte bine.
Se aplică balsamul – cât 2-3 alune – la rădăcină, apoi se distribuie pe lungime şi vârfurile clătite şi uscate cu prosopul. Se descurcă părul cu degetele, se piaptănă, după care se clăteşte.
Loţiunea concentrată se aplică de 2-3 ori pe săptămână, timp de trei luni.

Acum, că v-am dezvăluit secretul, ştiţi ce aveţi de făcut dacă între voi şi părul vostru este o relaţie love & hate. 😊

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Păr rezistent şi frumos? Rezolvă Klorane cu chinină

    1. Trebuie să îl încerci neapărat! Și mie îmi cade parul în perioada asta și parcă s-a mai stopat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.