Lola's Box

Mai avem puţin şi intrăm în lunile de vară, atunci când fiecare dintre noi îşi planifică o vacanţă binemeritată, indiferent că este la mare sau la munte. Pentru ca noi să fim lipsiţi de griji, iar relaxarea să fie totală, LifeCare ne-a pregătit un kit de vacanţă BIO Kräuter. Aşa că nu uita să-l pui în bagaj.

Stagiunea vacanţelor de vară începe încă din prima zi a lunii iunie. Avem cinci zile libere, aşa că fiecare încercăm să evadăm pe undeva. Practic, este o încălzire pentru ceea ce va urma atunci când ne vom bucura de concediu. Dar vara aduce cu ea şi apariţia ţânţarilor sau a căldurii excesive. Independent de noi, pot apărea picioare obosite, dureri musculare sau înţepături de insecte. Şi atunci ce facem? Vedem ce remedii avem prin bagaj.

Spray cu plante BIO Kräuter Protekt

Când petrecem mult timp în aer liber, se prea poate să pătrundem pe teritoriul diferitelor insecte. Iar acestea să nu fie tocmai încântate şi să reacţioneze. Pentru protecţia noastră, LifeCare are sprayul cu plante BIO Kräuter Protekt, cu dublu rol de protecţie, care şi calmează pielea. Produsul are darul de a ţine insectele departe de pielea noastră şi, lucru foarte important, este potrivit şi pentru pielea sensibilă a copiilor. Uleiul de măsline din compoziţie are efect calmant asupra pielii iritate, hidratează şi lasă un miros fin, plăcut, care nu atrage insectele. Sprayul are efect antibacterian, dezinfectant şi calmant.

Kräuter Komfort Roll cu plante BIO

Căldura sau efortul se pot resimţi la finalul zilei, atunci când picioarele pot striga “au, au, au” de durerere. 🙂 Totuşi am mai vrea să ne mişcăm, aşa că este momentul să umblăm la tolba cu trucuri pentru revigorare. Komfort Rollul este cel mai bun prieten al fiecărui dintre noi atunci când ne simţim picioarele umflate, cu senzaţie greoaie. Indiferent că suntem persoane active, am mers mult pe jos, am “rupt” ringul de dans sau am petrecut o zi întreagă pe tocuri. Secretul stă în complexul bio din compoziţie: aloe vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea şi grâu.

Kräuter Magic Roll cu plante BIO

Chiar dacă suntem în vacanţă, dureri nu iau pauză şi pot apărea când ne este lumea mai dragă. În acel moment, tot ceea ce ne dorim este o soluţie magică care să o îndepărteze imediat. Drept pentru care este bine să avem încredere în puterea tămăduitoare a plantelor – şi să o folosim în favoarea noastră. Magic Roll cu plante BIO Kräuter aduce un concept unic împotriva durerii, uşor de folosit şi transportat. Printre ingrediente se numără aloe vera, salvie, rozmarin, arnică montană, mentă, muşeţel, binecunoscute pentru că diminuează un spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietăţile antiinflamatoare şi calmante.

Aproape că nici nu contează unde plecăm în această vară. Kitul este pregătit şi va merge cu noi pretutindeni.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.