Lola's Box

Kiehl's, magazinDacă vrei să vezi o “apoteka” în adevăratul sens al cuvântului, trebuie neapărat să faci o vizită în AFI Palace Cotroceni, acolo unde te aşteaptă Kiehl’s. Brandul american se mândreşte cu o istorie de 164 de ani şi moştenirea nobilă de a servi clientul într-un mediu plăcut.

Kiehl's, Lola's Box & Mr BonesAm avut onoarea de a vedea magazinul din Bucureşti încă dinainte de deschiderea oficială şi m-a impresionat atât prin design, cât şi prin varietatea de produse. Mi-am propus să-l duc şi pe “dl. soţ” şi, după cum îl ştiu, cu siguranţă îi va plăcea. Am impresia că, după ce va vizita prima dată magazinul Kiehl’s, îşi va găsi mai des drum spre vestul Capitalei… 🙂

Kiehl's, magazinPovestea Kiehl’s a început în urmă cu peste un secol şi jumătate într-un magazin din New York, situat pe 3rd Avenue – la intersecţia cu 13th Street -, iar în timp s-a transformat într-un brand premium orientat pe produse de îngrijire a pielii, părului şi corpului destinate bărbaţilor. În ciuda schimbărilor survenite de-a lungul timpului – inclusiv achiziţionarea Kiehl’s de către L’Oreal Group în 2000 -, un obiectiv a rămas mereu acelaşi: deservirea clienţilor într-un mediu atent, educaţional, cu produse de îngrijire care sunt testate şi confirmate.

This slideshow requires JavaScript.

Estetica farmaciei de tip colonial, pe care o regăsim în toate magazinele Kiehl’s, este completată cu elemente moderne care reflectă comunitatea şi care fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei, din East Village. La intrarea în acest spaţiu unic, clienţii pătrund în istoria îndelungată şi caracterul excentric ale companiei: detalii ale moştenirii Kiehl’s, fotografii ale New York Flagship, aventurile familiei fondatoare şi sponsorizate de companie.

Kiehl's, Brânduşa Panc & Mihaela Munteanu
Echipa L’Oreal România şi celebrul Mr. Bones

Chiar dacă nu există două magazine Kiehl’s identice, în toate întâlnim bogata tradiţie farmaceutică a companiei, precum şi elemente emblematice precum motocicleta vintage şi faimosul schelet “Mr. Bones”. Devotată comunităţilor locale, compania derulează activităţi filantropice axate pe trei cauze majore: cercetarea în domeniul HIV/SIDA, copiii şi mediul înconjurător.

This slideshow requires JavaScript.

Localizarea magazinului Kiehl’s din Bucureşti va aduce spiritul spiţeriei originale din New York City şi oferă o staţie de mostre, zonă de cadouri, dar şi centru de testare. Şi pentru că “este o farmacie care se respectă”, la Kiehl’s poţi testa produsele înainte să le cumperi.

Mr Bones este prezent în toate magazinele Kiehl's şi aminteşte de tradiţia companiei în medicină
Mr Bones este prezent în toate magazinele Kiehl’s şi aminteşte de tradiţia companiei în medicină

Ştiaţi că…

Kiehl's, ambianţă

  • În 1975, Kiehl’s deschide un punct de vânzare la Neiman Marcus, în Beverly Hills. A fost primul punct de vânzare al companiei în afara New York City.
  • Când la Kiehl’s veneau cupluri, domnii nu erau interesaţi de produsele cosmetice. Aaron Morse – cel care preluase companie în anii ’50 – a hotărât să decoreze un colţ al magazinului cu motociclete vechi Harley Davidson şi Indian din colecţia sa. Acestea reprezentau un extraordinar subiect de discuţie şi erau vestite în întregul oraş. Oamenii veneau la magazin doar ca să vadă exponatele vintage. La un moment dat, în magazinul din NY a fost expus chiar şi un avion.
Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Kiehl’s a ajuns la Bucureşti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.