Lola's Box

L'Oreal Paris ambasador Karlie KlossLa 14 ani era descoperită şi, după doar opt ani, a ajuns unul din numele de referinţă pe podiumurile de modă din lumea întreagă. Dragele mele, ea este Karlie Kloss şi este noul ambasador L’Oreal Paris.

Născută în “Windy City” Chicago, dar crescută de la doi anişori în St. Louis, Karlie Kloss este fiica unui art director freelancer (mama) şi a unui doctor de urgenţe (tatăl). Provenită dintr-o familie cu origini daneze, cea care avea să devină un superstar al podiumurilor de modă are trei surori, astfel că “arsenalul” cosmetic a făcut parte de timpuriu din viaţa lui Karlie.

În copilărie a luat lecţii de balet, cele pe care Karlie avea să le numească “un lucru minunat” şi care aveau să-şi dovedească valoarea abia peste câţiva ani, atunci când ea a debutat pe catwalk şi când a fost remarcată şi propulsată în elită datorită mersului său, considerat a fi hipnotizant. Pe lângă frumuseţea sa atipică, picioarele au fost un atu în carieră. Nici nu este de mirare pentru că ruleta se opreşte abia la… 1,20 metri.

Primul mare show la care a participat a fost Săptămâna Modei de la New York, în 2008, acolo unde a avut 31 de apariţii în prezentări, printre acestea numărându-se încheierea pentru Marc Jacobs, deschiderea pentru Caroline Herrera, dar şi ambele poziţii pentru Doo.Ri. În toamna aceluiaşi an, Karlie Kloss mai bifează 20 de defilări la Milano şi 13 la Paris, astfel că încheie stagiunea cu un total de 64 de apariţii pe podium. Deloc rău, nu?

Ceea ce a urmat a fost o poveste de vis pentru tânăra din Midwest: apariţii în reclame pentru mai bine de 40 de branduri – Jean Paul Gaultier, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Dior, Hermès sunt doar câteva nume -, imaginea parfumului Lola semnat de Marc Jacobs şi prezenţe pe coperta unor reviste precum W, Elle, Allure, Vanity Fair sau Vogue. Şi se putea ca fata cu mers hipnotizant să nu fie unul din “îngerii” Victoria’s Secret? Fireşte, că nu.

Relaxarea de care dă dovadă în lumea modei o regăsim la Karlie şi atunci când este studentă la Harvarad, ea studiind Business of Media la prestigioasa universitate. În 2012, în colaborare cu Momofuku Milk Bar, Karlie Klos se lansează în antreprenoriat şi creează reţeta pentru Karlie’s Kookies, prăjiturele vândute la DKNY Soho în perioada Fashion’s Night Out, iar toate încasările au fost direcţionate pentru programe caritabile destinate copiilor flămânzi de pe mapamond.

L'Oreal Paris ambasador Karlie KlossFiecare deceniu dă naştere unei noi stele. Karlie Kloss – cea mai renumită imagine a momentului – se alătură acum altor supermodele, precum Lara Stone, Natasha Poly sau Doutzen Kroes, în familia L’Oreal Paris.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Karlie Kloss, noul ambasador L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.