Lola's Box

După ce îţi realizezi machiajul dorit, după ce îl porţi o zi întreagă – sau doar câteva ore -, vine şi momentul când trebuie să-l dăm jos. Cel mai uşor, mai ales că protejezi şi tenul, este să foloseşti o loţiune micelară. Iar vara aceasta eu am testat-o pe cea de la Ivatherm.

Loţiune micelară Ivatherm, faţă şi ochi, ten sensibilLa alegerea loţiunii micelare trebuie să ţinem cont de tenul nostru. Eu am optat pentru loţiunea micelară faţă şi ochi pentru piele sensibilă, care este potrivită pentru orice tip de ten, dar mai ales pentru cel sensibil sau care prezintă probleme majore: dermatită seboreică, cuperoză, piele matură sau uscată. Procesul de îndepărtare a machiajului este unul delicat, nu necesită efort, iar pielea nu este uscată pentru că loţiunea se bazează pe apa termală pură.

Cu o textură foarte lejeră, care asigură o curăţare foarte fină a pielii, loţiunea micelară Ivatherm are efect calmant şi antiiritant. Este de apreciat faptul că nu conţine parabeni, săpun şi alcool, iar produsul este unul non-comedogenic. Nu de puţine ori am specificat că nu-mi plac produsele care îţi lasă pielea lipicioasă şi/sau cu senzaţie de grăsime. Ei bine, loţiunea micelară de la Ivatherm a devenit una din favoritele mele tocmai pentru că nu lasă acea peliculă lipicioasă.

Loţiune micelară Ivatherm, faţă şi ochi, ten sensibilPe lângă faptul că hidratează pielea – un aspect ce nu trebuie neglijat, în special pe timpul verii – şi că nu irită ochii, cantitatea de produs ce trebuie folosită pentru demachiere este destul de mică, cam cât să umezeşti binişor o dischetă de bumbac. Din punctul meu de vedere, este soluţia ideală pentru îndepărtarea produselor de make-up de pe ten. Eu folosesc doar apă micelară, iar la demachiant apelez doar atunci când este unul de foarte bună calitate sau când am un machiaj care se ia foarte greu.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Jos machiajul cu loţiunea micelară Ivatherm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.