Lola's Box

Umorul popular spune că “părul prost părăseşte capul bun”. Şi totuşi, că ne place sau nu, ne confruntăm cu căderea părului. Ce avem de făcut în acest caz? Eu încerc două produse Bioxsine femina, iar primele rezultate încep deja să se vadă.

Bioxsine feminaDin diferite motive – medicale, stres, o slăbiciune a firului -, părul ne cade, aşa că nu ne rămâne decât să declarăm “război”. Pentru combaterea acestui fenomen, Bioxsine ne propune o gamă revoluţionară de dermatocosmetice care stopează şi previne căderea părului, dar, în acelaşi timp, accelerează creşterea unor fire de păr. Inovaţia acestui program de îngrijire a podoabei capilare constă în capacitatea unui produs de a oferi, în paralel, soluţii de tratament şi înfrumuseţare. Cu ajutorul Bioxsine, părul este redensificat, dar se bucură şi de volum şi strălucire.

Primul pas a fost să utilizez şamponul 2-în-1, pe bază de plante, împotriva căderii părului. Formula concentrată oferă o acţiune complementară: pe de-o parte stopează căderea părului, iar pe de altă parte repară structura firului. Este un şampon recomandat pentru părul vopsit, deteriorat sau tratat chimic, iar în compoziţia sa se regăsesc trei ingrediente active: biocomplex B11, siliciu şi panthenol, care soluţionează, în paralel, şi afecţiunile scalpului şi ale părului.

Bioxsine femina, şampon 2-în-1 împotriva căderii păruluiRădăcina este fortificată, iar firul de păr este redensificat, reduce iritaţia scalpului şi elimină semnele degradării cauzată de tratamente chimice. În plus, şamponul Bioxsine femina 2-în-1 conţine şi balsam, astfel că părul este mai uşor de pieptănat şi coafat. După spălarea părului am aplicat şi masca Bioxsine femina – destinată tuturor tipurilor de păr -, iar eficacitatea produselor s-a văzut în numărul tot mai mic de fire de păr care rămân între dinţii pieptenului sau ai periei…

Eficienţa produselor Bioxsine se datorează ingredientului activ revoluţionar Biocomplex B11, un complex de vitamine, minerale şi acizi graşi esenţiali, care acţionează direct la rădăcina firului de păr pentru a-l face mai puternic şi mai sănătos. Tot în acest complex regăsim şi plante atent selecţionate: extract de roşcovă şi urzică, coada şoricelului şi coada calului. Vitaminele întăresc rădăcina, iar flavonoidele susţin creşterea firelor de păr noi, în timp ce mineralele le hrănesc şi le regenerează. În final, părul va avea elasticitate, densitate şi, nu în ultimul rând, volum.

Bioxsine femina, mască împotriva căderii păruluiŞi dacă sunteţi interesate de produsele din gama Bioxsine femina, acestea sunt disponibile în Farmaciile Help Net selecţionate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.