Lola's Box

Îngrijirea tenului trebuie să facă parte din ritualul nostru de frumuseţe încă de la primul contact pe care îl avem cu produsele beauty. Cum spun şi medicii, este mai uşor să previi decât să tratezi. Aşa că NIVEA ne propune acum forţa pură antirid, concentrată într-un produs inovator.

NIVEA Q10 Serum Pearls, John Lemon TributeDacă este să vorbim de lux, exclusivism şi rafinament, atunci perlele reprezintă simbolul suprem, iar femeia care le poartă este o adevărată ambasadoare a stilului. Odată cu trecerea anilor, perlele au devenit sursă de inspiraţie pentru industria beauty şi nu puţine sunt brandurile care le-au împrumutat forma pentru a crea produse premium pentru îngrijirea tenului sau make-up.

NIVEA Q10 Serum PearlsFascinaţia pe care o creează perlele este transformată de NIVEA într-un lux accesibil prin lansarea unui serum antirid revoluţionar. Datorită perlelor care se activează în momentul dispersiei, NIVEA Q10 Plus Serum Pearls oferă tenului cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.

NIVEA Q10 Serum Pearls, ambianţăLa baza acestui serum se află o tehnologie unică, pentru că perlele înglobează cea mai mare concentraţie de coenzime Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanţă proprie pielii, care joacă un rol important în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi şi oferă luminozitate – în acelaşi timp, coenzima Q10 previne apariţia ridurilor.

NIVEA Q10 Serum Pearls, ambianţăCu o textura lejeră, NIVEA Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat cu uşurinţă în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Se poate aplica o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte, după cum se poate utiliza şi independent datorită concentraţiei puternice de ingredient activ. Pe lângă coenzima Q10, noua formulă de la NIVEA combină alte două ingrediente esenţiale tenului: acidul hialuronic şi creatina – toate, împreună, asigură regenerarea şi întinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare.

NIVEA Q10 Serum Pearls, ambianţăAcum, că l-am descoperit, NIVEA Q10 Plus Serum Pearls (45 lei / 40 ml ) are dispoziţie să-şi facă încălzirea, pentru că foarte curând va intra în teste extinse. Aşa că voi reveni cu şi mai multe detalii despre eficacitatea lui.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Îngrijirea tenului se revoluţionează cu NIVEA Q10 Plus Serum Pearls

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.