Lola's Box

De doi ani, de când m-am întâlnit pentru prima dată cu beauty boxul Pick N Dazzle, am testat mai toate produsele disponibile. Printre Kueshi, cel pe care l-am ales şi acum, când am posibilitatea să-mi personalizez cutia.

Acum doi ani, o reclamă pe Facebook a fost cea care m-a dus la prima întâlnire cu Pick N Dazzle. Asemenea finalului din Casablanca, this was the beginning of a beautiful friendship. Şi nu-mi pare rău pentru că ritualul meu de îngrijire a inclus branduri noi, cu care am început adevărate poveşti de dragoste. Kueshi este unul dintre ele şi calităţile sale au fost recunoscute şi apreciate nu doar de mine. Am pe cineva în casă care este foarte încântat de serurile antirid. Nu “spui” cine, persoană importantă… 🙂

Pentru beauty boxul din noiembrie, am decis să extind cercetările în universul Kueshi. Aşa că, după ce am cercetat,am analizat şi am cântărit, Pick N Dazzle mi-a trimis trei “bunătăţi” pentru îngrijirea pielii. Şi de data aceasta sunt numai şi numai ale mele. Nu le împart cu nimeni. Alo, se aude? 🙂

Kueshi Biological Anti-Wrinkles Global Elixir

Kueshi Biological Anti-Wrinkles Global Elixir

Pentru cine are probleme cu tenul, mai ales după o anumită vârstă când încep să apară ridurile, acesta este un adevărat elixir. Datorită complexului de extracte vegetale, piele îşi recapătă fermitatea, este tonifiată, iar aspectul ei este vizibil îmbunătăţit. În plus, tenul devine mai fin, mai hidratat şi cu mai puţine pete. Cum sunt posibile toate acestea? Secretul stă în accentuarea regenerării şi a reparării celulelor, astfel că se previne îmbătrânirea prematură şi apariţia ridurilor. Este recomandat pentru toate tipurile de piele, fiind foarte eficient împotriva liniilor de expresie la nivelul pielii mature. Şi nici nu permite apariţia unor riduri noi. Cred că mă voi înţelege foarte bine cu el pe termen lung…

Kueshi Biological Instant Lifting Flash Complex

Kueshi Biological Instant Lifting Flash Complex

Ştii cum este să vrei fermitate pentru pielea ta, dar să nu trebuiască să aştepţi o veşnicie? Ei, cam aşa este cu acest complex. Efectul se face simţit într-o “fracţiune”, astfel că pielea îşi revine cu maximă rapiditate pentru un aspect mai tânăr. Serul are menirea de a stimula metabolismul pielii, cu o acţiune rapidă şi imediată, redând aspectul tineresc al pielii. Ingredientele active acţionează asupra metabolismului tenului, extinzând acţiunea colagenului şi elastinei. Încă nu sunt pe deplin lămurită ce lovestory va fi între mine şi ser, dar aprofundez problema şi revin cu detalii.

Kueshi Cool Recovery Cold Effect Gel Tired Legs

Kueshi Cool Recovery Cold Effect Gel Tired Legs

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca, pe parcursul unei zile sau la finalul ei, să vă simţiţi picioarele obosite? Ei bine, gelul aceasta este soluţia perfectă pentru a scăpa de acest disconfort pentru că oferă un efect de prospeţime intensă şi de durată. După aplicare, produsul activează circulaţia sanguină, mai ales la nivelul picioarelor obosite şi al tălpilor încinse. Ştiţi voi, disconfortul cauzat şi de purtarea dresurilor… Efectul relaxant şi răcoritor elimină stresul şi excesul de căldură prin îmbunătăţirea microcirculaţiei pielii. Ca bonus, este recomandat şi pentru tratarea celulitei.

După primele zile de teasing al noilor achiziţii, urmează testul de anduranţă pentru tripleta Kueshi. Semnele iniţiale sunt încurajatoare şi cred că vor continua surprizele plăcute. Dar, cum am spus, voi revenii cu impresii.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Ritualul meu cu Pick N Dazzle: îngrijirea pielii cu Kueshi

  1. Si eu am cunoscut brandul Kueshi in cutiile Pick N Dazzle si sunt tare happy! Pana acum am de la ei un gel facial spumant purifiant si o crema de fata, insa imi doresc si geva serumuri. Nu stiu daca le primesc totusi in abonamentul meu Sleek Picks. Uite chiar o sa caut pt luna decembrie sa vad daca pot sa aleg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.