Lola's Box

8 martie este Ziua Femeii şi fiecare dintre noi are cel puţin o femeie în viaţa lui pentru care sentimentele sunt cu totul aparte. Şi pentru că nu se cade că treacă 8 martie fără să-i oferi un cadou cu suflet, îngrijirea NIVEA ne oferă câteva idei prin care, de această dată, noi să fim cei care avem grijă de ele.

Îţi aduci aminte cum te îngrijea mama ta atunci când erai copil şi ţi se întâmpla ceva? Ce frumos te trata bunica atunci când o vizitai? Sfaturile pe care ţi le-a oferit sora ta, la ceas de seară, atunci când treceai printr-un moment dificil şi aveai impresia că “cei mari” nu te înţeleg? Ei bine, toate acestea, dar şi multe altele sunt amintiri dragi pe care le păstrăm în sufletul nostru şi am vrea cumva să le răsplătim pe toate cele care ne-au îngrijit de-a lungul vieţii.

NIVEA, cadou special Hidratare antiridPentru mine, îngrijirea pielii a început cu crema de mâini de la NIVEA, pe care o luam din cutiuţa albastră. A fost unul din primele lucruri care mi-au rămas întipărite în mintea – deşi au trecut mulţi ani de atunci, mirosul cremei este acelaşi şi-mi evocă amintirile dragi din copilărie. Aşa că, pentru a continua tradiţia, am decis ca de acest o Martie să ofer cadouri şi îngrijirea NIVEA.

Primăvara aceasta, apa micelară NIVEA este cheia către un ten curat ce radiază de prospeţime indiferent de vârstă. De aceea, este omniprezentă în toate cadourile, alături de creme de zi potrivite tuturor tipurilor de ten. Riduri? Nu şi pe tenul mamei tale! Îngrijirea eficientă antirid cu ajutorul cremei de zi Q10 Plus de la NIVEA (preţ cadou special NIVEA Q10Plus Antirid: 46,9 lei) previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii, lăsând tenul intens hidratat şi catifelat.

NIVEA, cadou special Q10 antiridLupta antirid începe încă de la apariţia liniilor fine, astfel că folosirea produselor potrivite fiecărei etape prin care trece tenul este esenţială. Celei mai bune prietene îi poţi oferi cadoul special de la NIVEA (preţ 28,6 lei), care conţine apa micelară şi crema antirid hidratantă de zi pentru menţinerea unui ten plin de fermitate! Cu o formulă uşoară, cu ulei din seminţe de struguri şi vitamina E, ingrediente ce ajută la hidratarea intensă a tenului, tenul ei se va bucura de acţiunea rapidă şi fără efort!

Tenul normal al surorii tale se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi de la NIVEA (preţ cadou special NIVEA Essentials: 28,6 lei). Datorită texturii uşoare, neuleioase, produsul se absoarbe rapid în piele şi oferă protecţie împotriva factorilor externi. În plus, pentru ca liniile fine să nu apară precum musafirii nepoftiţi, sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.

NIVEA, cadou special EssentialsNu uita şi de tine! Alături de femeile dragi din viaţa noastră şi în compania savuroasă a cafelei de dimineaţă, poveştile lungi despre îngrijirea tenului vor căpăta şi mai multă frumuseţe!

Luna femeilor, pe înţelesul bărbaţilor: NIVEA MEN Creme

De pe la jumătatea lui februarie şi până la 8 martie, viaţa bărbaţilor este puţin mai complicată: tradiţii de respectat, alegeri de făcut şi multe femei de impresionat. Adică pe noi. 🙂 Cum ar fi… Dacă toate lucrurile ar fi create special pe înţelesul bărbaţilor? Aşa cum este NIVEA MEN Creme: prima cremă masculină de la interior la exterior, perfectă pentru mâini, faţă şi corp. Îngrijirea NIVEA este valabilă şi pentru ei.

NIVEA MEN Creme

Apreciată de bărbaţii de pretutindeni pentru eficienţă, NIVEA MEN Creme are o textură uşoară, care hidratează rapid şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă. Împreună cu mirosul său pur bărbătesc, cea mai masculină cremă hidratantă este livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei şi rămâne închisă atunci când o închizi.

NIVEA MEN Creme a fost #creatapentrubarbati. Dacă vrei ca pielea lui să fie cât se poate de fină – şi vrei să i-o faci cadou -, o găseşti în variante de 30 ml (4,99 lei), 75 ml (9,40 lei) şi 150 ml (14,95 lei).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.