Lola's Box

Înfiinţată în urmă cu două decenii, Genmar Cosmetics a reuşit să impună, pe o piaţă extrem de competitivă, peste 100 de produse cosmetice, iar gama Herbagen este una dintre cele mai populare în rândul clientelor.

Formulele originale ale produselor şi ingredientele de provenienţă naturală folosesc substanţe active de ultimă generaţie, astfel că nu este nici o surpriză de succesul de care se bucură mai multe game, printre care Herbagen, Herbaforia sau Keritogen. Pentru cele dintre voi cărora le place să păşească într-un univers al frumuseţii, unde să se piardă printre arome care mai de care mai diverse – fără a mai aminti de accesoriile vestimentare şi de decoraţiuni -, se impune o vizită în showroomul de pe Calea Victoriei din Bucureşti, aflat în apropierea Centrului Vechi.

Herbagen, masca de păr cu ulei de macadamiaDacă ai un păr care are nevoie de îngrijire suplimentară – firul de păr să fie fortificat, să fie mai flexibil, să fie mai hidratat -, atunci poţi opta pentru masca de păr Herbagen cu ulei de macadamia. Intens hidratantă, această mască repară firele deteriorate, astfel că veţi avea cuticule cu aspect sănătos şi strălucire naturală.

Agenţii de condiţionare au fost selectaţi astfel încât să înlăture aspectul de păr încurcat specific firelor uscate sau degradate. Nu este nici o filozofie complicată în ceea ce priveşte utilizarea măştii: se aplică pe părul ud – pe toată lungimea firului de păr -, după spălarea cu şampon, şi se lasă să acţioneze cinci minute, după care se clăteşte. După o perioadă de folosire constantă, veţi vedea că părul vostru se va schimba în bine.

Herbagen, crema de faţă şi corp cu frunze de mentăPentru îngrijirea tenului şi a corpului, cu toţii ne dorim produse care să aibă o concentraţie cât mai mare în ceea ce priveşte ingredientele de origine naturală. Aşa este şi crema de faţă şi corp Herbagen cu frunze de mentă, care are 95% ingrediente naturale. Fără parabeni, uleiuri minerale şi siliconi, crema contribuie la creşterea tonusului epidermei, relaxarea musculară, stimularea circulaţiei periferice, calmarea iritaţiilor.

În plus, este ideală şi pentru pielea sensibilă a copiilor. Ca să nu mai vorbim cât de plăcută poate fi vara, după ce pielea ne-a fost chinuită de arşiţa soarelui: extractul din frunze de mentă calmează şi împrospătează. Se poate aplica, prin masaj, pe faţă, corp şi picioare, fiind absorbită cu rapiditate.

Herbagen, crema de faţă şi corp cu frunze de mentăLe-a încercat vreuna din voi? Sau îmi puteţi spune ceva despre alte produse Herbagen?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.