Cine este Mr. S? Gata, aşteptarea a luat sfârşit şi acum l-am descoperit pe enigmaticul domn care trimite trandafiri şi te invită la întâlnire. De acum, Mr.SCRUBBER este domnul care se ocupă de îngrijirea pielii noastre, cu exfoliante, măşti şi seruri de curăţare şi demachiere.

Încă de când am primit invitaţia plină de enigmă şi senzualitate, am fost curioasă să aflu cine era cel care trimite colete pline de secrete. Ei bine, Mr.SCRUBBER se îndeletniceşte cu exfoliante naturale care curăţă piele de celule moarte, o tonifiază, luptă împotriva celulitei şi a vergeturilor şi o îmbogăţesc cu microelemente benefice. Când îţi oferă atâtea beneficii, cum să nu-l iubeşti pe Mr. S? 😉

Gama disponibilă în România cuprinde trei linii de produse: gomaje naturale (pentru corp, ten şi buze), măşti naturale (pudră sau gata preparate) şi seruri de curăţare si demachiere. În compoziţia produselor găsim doar elemente naturale precum cafea pură de esenţă tare, ovăz, uleiuri naturale, vitamina E, sare roz de Himalaya sau trestie de zahăr. Particulele fin măcinate permit utilizarea scrubului pentru corp şi faţă şi se adresează fiecărui tip de piele. Folosit pe termen lung, Mr.SCRUBBER netezeşte ridurile fine, hidratează şi elimină excesul de umiditate din celule.

Când auzi de cafea naturală, la ce îţi fuge gândul prima dată? Da, la ceaşca de cafea pe care o savurăm dimineaţa. Aşa cum noi suntem înviorate după ce ne bem cafeaua, la fel este şi impactul cafelei asupra pielii noastre. Cu şapte arome seducătoare, Mr.SCRUBBER Coffee Scrub este primul produs de exfoliere naturală a cărui formulă înglobează două tipuri de cafea şi şapte uleiuri esenţiale: seminţe de struguri, Macadamia, Shea, măsline, avocado, sâmburi de piersică, Argan. În timp ce acestea hidratează şi rejuvenează pielea, combinaţia de cafea oferă corpului exfolierea ca la carte:

  • Cafea Arabica – cu un conţinut ridicat de zahăr, particulele de cafea Arabica acţionează ca exfoliant fin al pielii uscate, prin îndepărtarea celulelor moarte. În acelaşi timp, cafeina stimulează circulaţia, luptă împotriva varicelor şi lasă pielea suplă şi catifelată.
  • Cafea Robusta – conţinutul de cofeină aproape dublu faţă de cel al cafelei Arabica neutralizează radicalii liberi (responsabili de îmbătrânirea organismului), stimulează producerea colagenului şi acţionează în profunzime împotriva celulitei.

Dacă totuşi preferi mai degrabă nişte arome fructate, Mr.SCRUBBER are pregătite opt variante de exfoliante de corp pe bază de zahăr. Gândeşte-te la aroma plăcută a pielii tale, cu parfum de cireşe, mango, ciocolată sau mandarine. Linia este completată de două Face Scrubs: o variantă de exfoliere pe bază de fulgi de ovăz, migdale şi zahăr şi una pe bază de cafea şi unt de Shea. Tenul beneficiază de un gomaj delicat şi este îmbogăţit cu uleiuri preţioase şi vitamina E, care stimulează regenerarea şi producţia de colagen.

Nici buzele nu sunt scutite de un tratament de revigorare, mai ales că scruburile au particule fine de zahăr – mmm, sweet, sweet, sweet – şi vin în cinci arome delicioase: pepene, mure, mojito, bubble gum şi cocos. În plus, oferă efect de mărire a buzelor datorită extractului de ardei iute.

Acum, că am trecut în revistă exfoliantele, trebuie să vă spun că Mr.SCRUBBER are şi alte produse apetisante şi aromate. Cinci măşti pudră cu efect de hidratare intensă şi de peeling, dar şi cele patru măşti gata preparate curăţă, hidratează şi au efect antiinflamator datorită ingredientelor precum aloe vera, rozmarin sau afine.

În plus, trei produse de curăţare (mousse, ulei hidrofil şi hidrogel) sunt adaptate fiecărui tip de ten şi sunt obţinute tot din uleiuri şi extracte naturale din plante. Nu lasă strălucire grasă, nu sunt lipicioase şi sunt potrivite inclusiv pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale tenului.

100% naturale, fără parabeni şi sulfaţi, produsele nu sunt testate pe animale şi, datorită ambalajelor resigilabile, îşi păstrează proprietăţile după fiecare folosire. Fiind integral naturale, termenul lor de valabilitate este de maximum trei luni de la desfacere.

Dacă v-am stârnit interesul, vă spun că produsele Mr.SCURBBER le puteţi cumpăra fie din magazinul online al brandului, fie de la emag.ro.

Facebook Comments

One thought on “Mr.SCRUBBER, domnul care îţi îngrijeşte pielea cu delicateţe”

  1. Esti foarte norocoasa ca ai avut ocazia sa-l cunosti pe Mr. Scrubber si produsele lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.