Lola's Box

Aproape că nu am întâlnit femeie care să nu-şi dorească să aibă un păr îngrijit, puternic şi protejat împotriva diverşilor factori nocivi. Şi pentru că ştiu că şi voi sunteţi interesate de soluţiile care să vă facă părul superb, astăzi vă vorbesc despre şampoanele şi balsamurile NIVEA.

În această toamnă, asemenea părului care are nevoie de îngrijire, fortificare şi protecţie, NIVEA a reinventat întreaga gamă de produse pentru păr. Acum, şampoanele şi balsamurile beneficiază de ambalaje al căror design este unul minimalist, dar elegant, care este inspirat de frumuseţea corpului feminin. De altfel, naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos sunt detalii care se regăsesc pe lateralul recipientelor, sub forma unor linii în relief. Şi dacă vă gândiţi că aceasta este singura noutate, trebuie să vă spun că acesta este doar începutul.

NIVEA Experience Hair CareGama de şampoane şi balsamuri NIVEA dispune acum de formula inovatoare Nutri Essence. Aceasta reuneşte două dintre cele mai hrănitoare substanţe – Eucerit şi uleiul de macadamia -, care au darul de a… Mai ţineţi minte filmul cu Julia Roberts, în care descoperă cât de nefericită era în căsnicia ei? Şi cum după divorţ porneşte într-o călătorie de redescoperire? Exact, vorbim despre “Eat Pray Love”. Aş face aceeaşi comparaţie pentru părul nostru, care atunci când se află în dificultate, urmează un drum “Îngrijeşte. Fortifică. Protejează”.

De-a lungul celor peste 100 de ani de istorie a companiei, NIVEA a fost o expresie a inovaţiei şi a calităţii superioare atunci când a fost vorba de îngrijirea pielii. Iar acum, la final de 2015, brandul german se reinventează în domeniul îngrijirii părului. Principalele sale “arme” sunt:

  • Eurcerit, un ingredient natural care hidratează şi protejează;
  • uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire şi îngrijire.

NIVEA Experience Hair Care“La nivelul firului de păr, vârfurile prezintă cea mai mare pierdere a lipidelor din cauza utilizării repetate a instrumentelor de coafat, ceea ce afectează sănătatea părului. Prin urmare, aportul de lipide necesar pentru protejarea părului şi pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovaţia Nutri Essence”, explică Nathalie Sors, director de cercetare Beiersdorf Research & Development Institute.

Şi să nu credeţi că noile şampoane şi balsamuri NIVEA se rezumă doar la Eurcerit şi ulei de macadamia. Noua formulă este completată de ingrediente naturale precum extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera – în funcţie de tipul de păr şi de nevoile acestuia.

NIVEA Experience Hair CareAşa că, atunci când vrei să-i oferă părului tău o călătorie în necunoscut – aşa cum a fost cea a personajului interpretat de Julia Roberts -, alege un şampon şi un balsam din noua gamă NIVEA. Îngrijeşte. Fortifică. Protejează. Crezi că cineva nu-ţi va mulţumi mai târziu? 🙂

Dar gata cu reveria. Nu vă mai spus decât că noile game NIVEA Hair sunt disponibile în magazine de la 1 noiembrie. Preţurile recomandate sunt: şampon – 13,68 lei (250 ml) / 18,85 lei (400 ml); balsam – 13,68 lei (200 ml).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.