Lola's Box

Pentru fanii INGLOT, accesul la produsele brandului este şi mai facil, după ce a fost deschis un al doilea magazin în Bucureşti, pe Calea Dorobanţi, la Victoria Gallery. Şi a fost un eveniment frumos, organizat în ajun de Halloween.

INGLOT lansare HalloweenLa evenimentele INGLOT îţi face plăcere să mergi nu atât pentru cadoul pe care îl primeşti, cât mai ales pentru echipa care stă în spatele brandului. Dacă ar fi ca domeniul beauty să fie guvernat de normalitate, atunci mi-aş dori ca toţi directorii generali sau de marketing să fie precum Marinela Mirea.

Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, la toate evenimentele îşi găseşte timp să socializeze cu fiecare invitat, astfel că te simţi cu adevărat binevenit la eveniment. Mie îmi este foarte dragă pentru deschiderea pe care o arată pentru fiecare idee, răspunde oricărui mesaj, indiferent că îi este trimis pe e-mail sau în privat pe Facebook.

INGLOT lansare HalloweenÎn orice magazin mi-aş dori ca make-up artiştii să fie întruchiparea Crenguţei, a Ilenei, a Andreei, tinerele supersimpatice de la INGLOT. Interacţiunea cu ele este sinonimă cu cea pe care o ai cu cea mai bună prietenă, dar nici nu uită că poţi fi un potenţial client pentru INGLOT. Şi pentru că eram în ajun de Halloween, mi-au plăcut foarte mult machiajele tematice pe care “gaşca” le-a purtat la eveniment.

INGLOT lansare HalloweenDupă ce a trecut sărbătoarea monstruleţilor :), INGLOT ne mai face o surpriză pentru vineri, 7 noiembrie. În magazine este… BLACK FRIDAY. Şi este timpul să profitaţi de ocazie pentru că produsele au reducere de până la 50%. Nu staţi mult pe gânduri pentru că oferta este valabilă în limita stocului disponibil, dar merită să faceţi o investiţie în produse de calitate. Reducerile sunt valabile atât în magazin, cât şi la comenzile telefonice sau pe pagina de Facebook.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.