Lola's Box

Pentru un eveniment glamour, orice ţinută are nevoie şi de o accesorizare pe măsură, iar un inel – sau mai multe – reprezintă cea mai simplă soluţie de completare a outfitului. Iar pentru 2015, inelele PANDORA le consider a fi alegerea ideală.

PANDORA, inele2014 a fost un an în care stiliştii ne-au recomandat să fim mereu strălucitoare, iar această linie continuă şi în acest sezon. Indiferent că vorbim de alegerea unei ţinute sau a accesoriilor care o completează, opţiunea noastă trebuie să fie una care să ne facă să strălucim, să avem acea notă de glamour. Iar bijuteriile PANDORA respectă acest trend. Aşa că, dacă este să fie strălucire şi glamour, trebuie să mizăm pe efectul inelelor PANDORA.

PANDORA, ineleRealizate din argint 925 sau aur preţios de 14k, inelele sunt mereu împodobite cu zirconiu cubic strălucitor – ce v-am spus? -, asemenea prafului de stele din poveşti cu zâne. Măiestria maeştrilor bijutieri PANDORA este evidenţiată de finisajul manufacturier al pietrelor încorporate – atent alese şi şlefuite – în inele. Colecţia de inele este o dovadă că meşteşugul vechi de secole se poate îmbina foarte bine cu designul modern.

PANDORA, ineleDe ce am alege inele PANDORA? Pentru că sunt un statement, pentru că pot fi purtate separat – un simbol al stilului fiecăreia dintre noi – sau combinate în seturi – devin punctul de atracţie al unui look pe care ni-l imaginăm. Iar cine are inspiraţie şi vrea să-şi creeze propriile inele, o poate face cu Ring Designer. Cu aplicaţia de pe site-ul PANDORA poţi salva dimensiunile bijuteriilor şi să le adaugi în lista de dorinţe. Când îţi vei cumpăra primul inel sau îţi vei completa colecţia, cu siguranţă va fi măsura potrivită.

PANDORA, ineleAcum, între noi fie vorba, poţi spune că nu-ţi face cu ochiul un inel PANDORA? De fapt, este şi greu să alegi unul singur…

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Inelele PANDORA, completarea unei ţinute glamour

  1. Cred ca sunt anormala, dar pe mine nu ma tenteaza aceste inele, sunt prea subtirele pentru gustul meu. Eu le prefer mai accesorizate, cu pierte mai mari, modele mai complicate! ok, daca cineva se hotaraste sa-mi faca un cadou, il accept! Pupici Anne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.