Lola's Box

Nu ştiu dacă ştiţi, dar Activit Colostru Premium se adresează deopotrivă adulţilor şi copiilor, iar această perioadă este una dintre cele mai potrivite pentru administrare, având în vedere variaţiile de temperatură, pericolul mare al virozelor şi nelipsita astenie de primăvară.

Atunci când nu beneficiau de spitale, medicamente, chiar şi condiţii igienice, cum îşi păstrau oamenii starea de sănătate? Ei bine, “leacurile” şi le găseau în resursele naturale, aşa cum este colostrul, supranumit şi “primul element perfect al naturii”. Încă de la naştere, colostrul din laptele matern este primul factor care creează o barieră împotriva bacteriilor, a microbilor şi a paraziţilor la care este expus bebeluşul. Însă acest colostru este oferit de mamă doar în primele zile de la naştere, după care încetează să mai fie secretat de glandele mamare.

Fiind considerat cel mai vechi şi mai valoros element nutritiv, colostrul este o sursă completă şi naturală de sănătate. Conţinutul complex, format din peste 250 de substanţe naturale – vitamine, enzime, aminoacizi esenţiali şi anticorpi -, asigură nou-născutului o dezvoltare armonioasă şi funcţionarea echilibrată a întregului organism.

Activit Colostru Premium

Cine poate beneficia de proprietăţile colostrului?

Studiile au dezvăluit că proprietăţile colostrului sunt benefice pentru segmente mai mari de vârstă – copii, respectiv adulţi -, prin intermediul colostrului bovin recoltat şi administrat ca supliment alimentar. Pentru copii, colostrul este factorul care stă la baza creşterii şi dezvoltării lor armonioase, asigurând un sistem imunitar puternic. Pentru adulţi, colostrul reprezintă un “scut” natural de protecţie împotriva virusurilor, a bacteriilor, a fungilor şi a paraziţilor.

Structura moleculară a colostrului bovin este identică celei din colostrul uman, astfel că prin recoltarea colostrului din laptele de vacă se pot realiza suplimente naturale pentru oameni. Însă recoltarea trebuie făcută imediat după fătare, deoarece colostrul este secretat doar în primele 48 de ore după aceasta.

Avantajele pentru sănătate aduse de colostru

  • Este benefic pentru creşterea, menţinerea şi îmbunătăţirea imunităţii prin conţinutul crescut de imunoglobuline si limfocite.
  • Acţionează drept catalizator al sistemului imunitar, ajutându-l să producă şi să elibereze imunoglobuline proprii.
  • Reduce efectul negativ al antibioticelor.

Activit Colostru Premium 2+1 cadou

  • Oferă protecţie împotriva infecţiilor gastrointestinale virale şi acute.
  • Susţine creşterea normală a muşchilor, a oaselor şi a cartilajelor, precum şi regenerarea ţesuturilor nervoase îmbătrânite sau accidentate.
  • Reduce nivelul de trigliceride, colesterol total şi cetone, precum şi al glucozei din sânge la pacienţii cu diabet de tip 2.

Acordând o atenţie deosebită studiului compoziţiei şi proprietăţilor colostrului bovin, Ropharma a dezvoltat Activit Colostru Premium. Produsul are la bază o combinaţie unică de colostru bovin, colectat în primele şase ore după primul muls, şi vitamina C, care potenţează eficient efectele acestuia asupra organismului.

Cine va avea curiozitatea de a-l încerca – pe site-ul Ropharma îl găsiţi ca pachet promoţional 2+1 cadou – va observa o activare şi o reglare a funcţiei imunitare. În plus, este adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic şi antiparazitar, ca să nu mai vorbim de creşterea randamentului fizic şi intelectual.

În caz de tratament antibiotic administrat copiilor
În caz de tratament antibiotic administrat copiilor
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.