Lola's Box

Colecţia toamnă-iarnă 2014-2015 a adus şi o nouă identitate vizuală, astfel că pasionaţii de fashion trebuie să se obişnuiască cu un nume nou: KVL. Dacă vă spun că este vorba de Kenvelo, cu siguranţă ştiţi despre cine vorbesc.

KVL, colecţie toamnă-iarnă 2014-2015Pentru acest sezon, KVL ne propune ţinute în care combină ţesături diferite, fibre colorate inegal, materiale de tip color blocking, iar detaliile sunt date de nasturi şi etichete metalice sau de cele tip patchwork. Când am aruncat o privire scurtă asupra colecţiei toamnă-iarnă mi-a fost evident că este adresată unui public tânăr, ţinutele fiind ideale pentru zilele când tinerii merg la liceu sau la facultate. Nu lipsesc jacheta americană de colegiu, articole tricotate şi bluzele cu mânecă lungă cu cifre şi litere, fustele scurte cadrilate şi cămăşile.

Şi pentru că este destinată perioadei din an când frigul este omniprezent, piesele tricotate – realizate într-o gamă variată de tehnici -, jachetele matlasate şi voluminoase sau cele din imitaţie de piele, precum şi puloverele cu ochiuri mari reprezintă o parte importantă a colecţiei.

This slideshow requires JavaScript.

Colecţia KVL pentru femei vine cu croieli noi şi surprinde plăcut prin calitate. Tricouri cu mânecă scurtă sau lungă, cămăşi din materiale ţesute, topuri lejere din vâscoză, bluze supradimensionate, leggings cu imprimeu şi jachete – indiferent de preferinţe, ceva tot vei găsi în noua colecţie toamnă-iarnă. Şi nu puteau lipsi nici fustele – cadrilate sau înflorate, cu croială creion sau A-line -, dar nici pantalonii din denim în patru croieli: skinny, slim, straigh şi bootcut.

De partea cealaltă a magazinului, la bărbaţi, am remarcat tricourile (cu mânecă scurtă, lungă simplă sau tip raglan), cămăşile din materiale țesute (acum au şi detalii noi: nasturi, materiale contrastante, etichete ţesute), bluze şi pantaloni sport în care se combină patchwork şi tehnicile diferite de imprimare. Pentru domnii care preferă pantaloni din denim, aceştia sunt disponibili cu cinci croieli: super slim, slim, straight, regular şi loose. Designul a fost îmbunătăţit prin buzunarele suplimentare şi prin cusături speciale de ranforsare.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă veţi trece pragul magazinelor KVL, veţi remarca noua identitate vizuală care stă sub semnul sloganului Urban Free Style. De două ori pe an, brandul lansează colecţii noi, cu câte patru linii, care subliniază cele mai noi tendinţe. Şi, la fiecare două săptămâni, veţi descoperi piese noi, derivate din cele peste 1.000 de modele pe care designerii KVL le creează într-un sezon.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Identitate nouă, colecţie nouă: KVL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.