Lola's Box

Oficial, o găsim sub numele de cod Pantone 17-3938. Mai simplu, Very Peri, cea aleasă de Pantone drept culoarea anului 2022. O nuanță de albastru periwinkle cu subtonuri de mov și roșu. O atitudine vie și veselă, o prezență dinamică care încurajează creativitatea îndrăzneață și o expresivitate imaginativă.

Fără îndoială, Very Peri se va regăsi în multe dintre machiajele pe care le putem încerca în acest an, indiferent dacă va fi în forma sa autentică sau în diverse variațiuni. Pentru aceasta, am căutat prin oferta Sephora produsele care ne pot ajuta să obține un look inspirat de culoarea Pantone.

TARTE – mascara Lights, Camera, Lashes 4-In-1

Un produs cult clasic, această mascara alungește, curbează și dă volum genelor. Nu trebuie decât să fixăm peria la baza genelor și să glisăm în sus, cu o mișcare în zig-zag, pentru a ajunge la ultima genă. Poate fi folosit și de vegani, întrucât nu are ingrediente de origine animală. Preț 65,00 lei (format travel)disponibilă aici.

MILK MAKEUP, balsam multifuncțional Color Chalk

Pigment sub formă de pudră care alunecă ușor pe piele pentru un rezultat gradual – poate fi folosit pentru ochi, obraji și buze. Vine în ambalaj detașabil și într-un tub portabil, reutilizabil. Preț 83,00 leidisponibil aici.

RARE BEAUTY, ruj lichid mat Soufflé

Dacă nu știați (încă), aflați acum: brandul este deținut de Selena Gomez și se pregătește de a doua aniversare de la lansare. Proiectat pentru lejeritate, acest ruj lichid cu textura soufflé (potrivit și pentru vegani) îmbracă buzele cu o culoare intensa și le hidratează, pentru un rezultat mat și catifelat. Cu un amestec de plante precum extract de floare de lotus, extract de fructe de gardenie și extract de rădăcină de nufăr alb, combinat cu un derivat de vitamina E, ajută la calmarea și hrănirea buzelor, cu un efect ușor de estompare a liniilor fine. Preț 115,00 lei disponibil aici.

SEPHORA COLLECTION, paletă farduri de pleoape #Eyestories

O colecție de patru minipalete de farduri pentru pleoape, fiecare alcătuită din șase nuanțe intense și foarte pigmentate în finisaj mat, strălucitor, metalic și sclipici. Patru palete, patru povești și patru scheme de culori vibrante și la modă. Aceste minipalete combină culorile fardului de pleoape de care aveți nevoie pentru a crea tot felul de lookuri – de la natural la supersofisticat. Și, datorită prețului lor mini, de ce să te limitezi la una singură? În ton cu culoarea anului este “Sunset Over the Pier”, o colecție captivantă de culori strălucitoare și profunde ale apusurilor privite de pe cheiul din Santa Monica. Preț 65,00 leidisponibilă aici.

TOO FACED, cremă hidratantă de noapte Hangover Pillow

Pielea frumoasă este pielea hidratată. Această cremă hidratantă cu textură ultrafină ajută la refacerea și păstrarea hidratării pielii. Tenul va avea instantaneu un aspect întinerit, sănătos, luminos, regenerat și catifelat. Parfumul delicat oferă o stare de bine, pregătind mintea pentru un somn odihnitor.

Conține complexul revitalizant exclusiv Dream Complex de la Too Faced: un amestec de minerale, apă de cocos, unt de mango, ulei de avocado, vitamina B și alte ingrediente nutritive precum acidul hialuronic. Preț 175,00 leidisponibilă aici.

Culoare avem, idei de produse avem – aici găsiți doar ce mi-a atras mie atenția 😉 -, nu rămâne decât să dați frâu liber imaginației voastre. Very Peri este o culoare care poate fi interpretată în fel și chip.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.