Lola's Box

Cosmetics Beauty Hair 2013Între 26 şi 29 septembrie, ROMEXPO organizează cea de a 19-a ediţie Cosmetics Beauty Hair, expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală şi coafură.

Aseyda 2012Ediţia din acest an va găzdui unul dintre cele mai interesante seminarii de beauty, care va aborda noutăţile pentru sezonul toamnă-iarnă în materie de machiaj si coafuri. Publicul va afla de la specialişti cum să combine culorile, cum să îşi evidenţieze trăsăturile sau cum sa aleagă lookul potrivit pentru ocazii speciale.

Printre seminariile şi demonstraţiile din cadrul Cosmetics Beauty Hair 2013 se numără şi “From Mona With Gloss: Tendinţe în hair şi make-up AW 13/14”, susţinut de beauty bloggerul Mona Croitoru.

Machiajul modelelor va fi realizat de make-up artistul Cristian Buca, posesorul unei experienţe de peste 10 ani în editoriale de beauty şi fashion, specialist în machiajul vedetelor şi al modelelor pentru catwalk şi în machiajul pentru televiziune.

Aseyda 2012În ceea ce priveşte tendinţele în materie de hairstyle pentru noul sezon, specialişti de renume vor prezenta publicului tehnici inedite pentru coafuri uşor de realizat şi trucuri pentru rezultate rapide şi de efect. De asemenea, fiecare participantă va beneficia de sfaturi şi răspunsuri, dar şi de mici surprize din partea beauty bloggerului Mona Croitoru.

Totodată, Cosmetics Beauty Hair 2013 va găzdui concursuri, ateliere şi numeroase demonstraţii gratuite de make-up dedicate specialiştilor şi publicului larg:

  • Aseyda 2012“Gala Estetica Awards 2013” – concurs de coafură, multibrand, în cadrul căruia vor fi premiate cele mai bune lucrări şi fotografii de hairstyling;
  • Simpozioane susţinute de OPIC (Organizaţia Patronală a Industriei Cosmeticelor), care vor aborda teme de actualitate din domeniu;
  • Seminarii specializate în domeniul micropigmentării.

Pentru a fi în permanenţă la curent cu cele mai recente informaţii despre acest eveniment, vă invităm să vizitaţi www.expocosmetics.ro.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Idei de make-up şi coafură la Cosmetics Beauty Hair 2013

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.