Lola's Box

Of, nu mai pot cu statul acasă. Pur şi simplu vreau o plimbare lungă, de dimineaţa până seara, întâlnirile cu cei dragi (inclusiv clienţii) la o cafea în oraş, răsfăţul la spa. E, vise, dragile mele, vise! Cu siguranţă este la fel şi la voi, aşa că trebuie să găsim soluţii de a aduce spa-ul la noi acasă, iar Yves Rocher are câteva ponturi pentru noi.

Pentru că nu se ştie când vom mai avea tot timpul din lume la dispoziţie, ne bucurăm de această vacanţă prelungită şi ne răsfăţăm cum ştim noi mai bine şi cum ne place. Pentru mine, una dintre modalităţile de răsfăţ şi relaxare este îngrijirea pielii şi a părului. Practic, îmi fac propriul spa la domiciliu. Aşa că, dacă aveţi nevoie de idei, iată ce găsim la Yves Rocher…

Mască pentru curăţarea porilor cu extract de cărbune

Purifică tenul în profunzime prin acţiunea de detoxifiere – conţine peste 98% ingrediente de origine naturală, dar şi acid salicilic 100% de origine vegetală. Nu conţine ulei mineral şi silicon. Se poate folosi de 1-2 ori pe săptămână pe ten sau zona T, se lasă să acţioneze 3 minute, apoi se clăteşte.

Apă micelară pentru ten sensibil

Este îmbogăţită cu extract de muşeţel, prin urmare curăţă şi elimină eficient machiajul tenului, al ochilor şi al buzelor. Peste 97% din ingrediente sunt de origine naturală, având o formulă fără silicon, alcool, parfum şi ulei mineral.

Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil

Potrivită pentru un efect imediat de hidratare şi de calmare a senzaţiilor de disconfort a tenului. Are o formulă vegană care nu conţine silicon, alcool, parfum şi ulei mineral.

Cremă pentru hidratarea intensă a mâinilor

Arnica din La Gacilly este o plantă foarte apreciată în îngrijirea pielii, având calităţi hidratante pe termen lung, fără a lăsa un film gras pe piele. Cu ingrediente naturale în proporţie de 93%, crema nu conţine silicon sau parabeni.

Cremă de noapte pentru părul uscat

Opt de reparare cât timp tu dormi. Acesta este secretul acestei creme de noapte, cu ulei de Jojoba selecţionat pentru proprietăţile filmogene şi de protecţie împotriva deshidratării. Nu conţine silicon, iar peste 96% din ingrediente sunt de origine naturală.

Şampon concentrat

Într-un flacon de 100 ml, şamponul concentrat oferă la fel de multe utilizări precum un şampon standard de 300 ml. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. În plus, la achiziţia acestui produs, Yves Rocher plantează un arbore pentru cumpărător.

Gel de duş concentrat, cu floare de lotus şi salvie

Un flacon de 100 ml îţi oferă cantitatea necesară pentru 40 de duşuri. 97% din ingrediente sunt de origine naturală, iar combinaţia de floare de lotus şi salvie oferă un parfum suav.

Săpun-gel de mâini, cu mango şi coriandru

Cu o formulă uşor biodegradabilă şi cu un flacon reciclabil (produs din plastic reciclat), săpunul lichid asigură curăţare delicată a mâinilor datorită glicerinei vegetale, uleiului esenţial de coriandru şi extractului de mango.

Săpun cu măsline & flori de citrice

Experţii Yves Rocher au selecţionat şi asociat glicerina vegetală, uleiul esenţial de flori de citrice şi extractul de măsline, iar rezultatul este un săpun catifelat, cu proprietăţi relaxante. Pielea este curăţată cu delicateţe şi parfumată subtil.

Idei avem, aşa că este mai uşor să improvizăm spa la noi acasă. Oricare dintre produse se poate cumpăra din magazinul online Yves Rocher, iar în perioada 4-15 mai beneficiază şi de reducere cu codul STAIACASA15. Have fun!

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Idei de la Yves Rocher: spa la tine acasă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.