Lola's Box

Uleiurile esenţiale sunt recunoscute că fac minuni în ritualurile de îngrijire a pielii. Ei bine, nici Hydra-Oil nu face notă discordantă, iar utilizarea lui te va ajuta ca pielea uscată să devină o amintire din trecut.

Alcătuind o întreagă gamă de uleiuri esenţiale, Hydra-Oil a fost creat special pentru îngrijirea pielii, deoarece diminuează aspectul cicatricilor şi alte afecţiuni ale pielii precum petele brune şi vergeturile. Combinaţia de uleiuri esenţiale din Hydra-Oil are o concentraţie mărită de antioxidanţi şi vitamine. Cu ajutorul acestora, pielea îşi recapătă elasticitatea şi nivelul optim de hidratare, iar pielea matură este hrănită în profunzime.

La baza formulei Hydra-Oil se află tehnologia TRIO TEK, o combinaţie de ingrediente active care acţionează ca un emolient non-gras. În plus, ajută la o absorbţie mai bună la nivelul pielii, iar rezultatul este o piele catifelată, suplă, netedă şi protejată. Hydra-Oil tratează şi îmbunătăţeşte pielea şi părul deshidratate, cu aspect neuniform, iar cicatricile, vergeturile şi imperfecţiunile sunt şi ele luate în vizor, devenind istorie.

Care sunt ingredientele care fac din Hydra-Oil produsul potrivit pentru tratarea pielii uscate? Unul câte unul, ele se prezintă în următoarea formulă:

  • ulei de muşeţel – antiiritant, calmează şi netezeşte pielea;
  • ulei de lavandă – diminuează cicatricile şi uniformizează tenul;
  • ulei de rozmarin – tonifică şi hrăneşte în profunzime pielea uscată;
  • ulei de gălbenele – acţiune antiinflamatorie;
  • ulei din seminţe de floarea-soarelui – bogat în acizi graşi care ajută la hidratarea pielii;
  • vitamine A şi E – antioxidanţi care luptă împotriva apariţiei semnelor de îmbătrânirea a pielii (riduri şi linii fine) şi uniformizează aspectul pielii cu cicatrici.

HYDRA-OIL (60 ml/ 125 ml)

Formulă special creată pentru a diminua apariţia cicatricilor şi alte afecţiuni ale pielii, cum ar fi pete brune şi vergeturi. Cu o compoziţie bogată în antioxidanţi şi uleiuri esenţiale, uleiurile Hydra-Oil au ca rezultat uniformizarea nuanţei pielii şi hrănirea în profunzime a tenului matur şi deshidratat.

Ser reparator HYDRA-OIL (50 ml)

Este creat special pentru a ajuta la diminuarea apariţiei cicatricilor după intervenţiile chirurgicale, rănirilor, arsurilor, tăierilor, juliturilor şi muşcăturilor de insecte. Formula conţine antioxidanţi, uleiuri esenţiale şi infuzie de ulei de argan natural.

Testată dermatologic şi fără a conţine conservanţi, gama Hydra-Oil are o textura non-grasă, care se absoarbe uşor în piele. Aşa că, dacă se întâmplă ca pielea voastră să aibă nevoie de un tratament intens şi de efect, încercaţi produsele bazate pe uleiuri esenţiale. Le găsiţi în farmaciile Help Net şi online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.