Lola's Box

De-a lungul carierei de fotbalist, David Beckham a reuşit câteva transferuri de calibru: de la Manchester United la Real Madrid, apoi la Los Angeles Galaxy pentru un salariu fabulos şi de pe terenul de fotbal în afaceri. Colecţia H&M care îi poartă numele este un best-seller, iar acum urmează costumele de baie.

David Beckham by H&MAlături de retailerul suedez, englezul a creat o colecţie de lenjerie şi nu se poate spune că decizia a fost una eronată pentru că produsele se vând foarte bine. Ce tânăr nu-ţi doreşte să poare acelaşi tip de maiou, chilot sau boxer precum superstarul fotbalului? Din luna mai a acestui an, Hennes & Mauritz va lansa colecţia de costume de baie David Beckham.

David Beckham by H&MPractic, fanii lui Becks vor putea opta pentru bermudă (modelul atât de popular în rândul practicanţilor de surfing), pantalon scurt sau slip. Asemenea fiecărei piese din gama de lenjerie David Beckham, şi acestea vor pune accentul pe formă, performanţă, confort şi stil, oferind o interpretare nouă a stilului masculin clasic. Slipurile şi pantalonii scurţi vor fi disponibili în culori uni, în timp ce bermudele vor fi multicolore sau în carouri.

David Beckham by H&M“Succesul colecţiei de lenjerie de la H&M a fost fantastic, aşa că sunt deosebit de încântat de lansarea acestei game de costume de baie, mai ales că se apropie sezonul estival. Am fost o colaborare strânsă pentru a crea noi piese clasice pentru bărbaţi”, a declarat David Beckham.

Fotografiile pentru campanie de lansare a noii colecţii H&M au fost realizate de Glen Luchford, iar fotomodelul a fost, bineînţeles, David Beckham, care a purtat piese din fiecare linie de costume de baie. Colecţia va fi disponibilă în toate magazinele H&M care au standuri pentru bărbaţi, dar şi online (deocamdată valabil doar pentru alte ţări) cu începere din 22 mai.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “H&M lansează şi costume de baie David Beckham

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.