Lola's Box

Indiferent de anotimp, diferiţi factori externi îşi lasă amprenta asupra tenului nostru, iar efectele negative se pot vedea în timp. Pentru a feri pielea de îmbătrânire prematură, trebuie să apelăm la mici trucuri, iar cele mai la îndemână sunt hidratarea şi protecţia împotriva razelor solare.

Ivatherm cremă hidratantă pentru faţăCând am ales spre testare crema hidratantă pentru faţă Ivatherm, am mizat pe ea şi pentru că în compoziţie are apa termală Herculane (deşi este produsă în Franţa), care îmi aduce aminte de o vacanţă petrecută pe Valea Cernei, cu terapie în bazinele cu apă termală atât de binefăcătoare. O, tempora!

Timp de trei săptămâni, cât a durat perioada de testare pentru a-mi forma o părere clară, am folosit crema în fiecare dimineaţă, şi pentru că reprezintă o bază excelentă pentru machiaj. Cu o consistenţă fluidă, crema a oferit hidratare, a intrat cu uşurinţă în piele şi nu a încărcat tenul. În plus, protecţia contra razelor solare este asigurată datorită SFP20, nivelul minim recomandat pe perioada verii în condiţiile în care expunerea la soare nu este una prelungită.

IvathermDestinată tenului sensibil, crema pentru faţă îmi este de mare folos pentru că de doi ani mă confrunt cu o alergie la soare. Folosită în combinaţie cu apa termală Herculane – fără care nu plec de acasă pe timpul verii -, crema face minuni pentru că nu mi-a mai apărut nici o bubiţă când mă intersectez cu soarele. Despre coşuri sau puncte negre nici nu mai poate fi vorba.

Îmi place foarte mult şi ambalajul sub forma de tub. Astfel este mult mai igienic şi produsul nu ia contact cu aerul – în plus, nu-şi bagă nimeni degeţelele (eventual murdare) înăuntru. 🙂 Un tub conţine 50 ml de cremă hidratantă pentru faţă şi, întrucât este nevoie de foarte puţin produs pentru aplicare, vă ajunge o bună perioadă de timp. Preţul în Ivatherm Shop este 51,15 lei, iar recomandarea mea este să urmăriţi ofertele lor speciale din newsletter.

Ivatherm cremă hidratantă pentru faţă 2COMPOZIŢIE

  • Tealine®, bogat în polifenoli şi flavonoide, are rol protector atât pe termen scurt (împotriva arsurilor), cât şi pe termen lung (protecţia ADN celular). Compusul are un rol important în lupta împotriva radicalilor liberi.
  • Untul de Karité contribuie la hidratarea şi nutriţia pielii prin aportul de vitamine şi acizi graşi esenţiali care măresc supleţea straturilor celulare. Prin conţinutul în fitosteroli are rol antiinflamator, cu reducerea eritemului şi pruritului şi rol cicatrizant.
  • Uleiul de măsline asigura aport de acizi graşi esenţiali, vitamine şi antioxidanţi care contribuie la supleţea straturilor celulare. Asigură o hidratare imediată prin reconstrucţia barierei cutanate.
  • Apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi antiiritante. Imediat, pielea devine suplă, fină şi elastică.

Ivatherm Joviale fond de ten fluid, ten sensibil SPF25Ce mai găsim în oferta Ivatherm de vară

JOVIALE fond de ten fluid pentru pielea sensibilă SPF 25 – poate schimba înfăţişarea, pentru că are atât calităţi cosmetice excelente, cât şi proprietăţi terapeutice pentru ten. Cu o textură fluidă, se aplică uniform şi conferă tenului un aspect natural. Corectează imperfecţiunile de relief şi colorit ale pielii, realizând un machiaj de lungă durată. Uleiul de Jojoba, vitamina E şi provitamina B5 îi oferă un efect hidratant şi protector împotriva radicalilor liberi, în timp ce filtrele solare asigură protecţia împotriva radiaţiilor (SPF 25) şi împotriva îmbătrânirii cutanate. Fondul de ten JOVIALE este disponibil în trei nuanţe: 01, 02, 03. Preţ recomandat: 77,00 lei.

Spray cu apă termală Herculane (100 ml, 200 ml) – bogată în săruri minerale şi oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), apa termală respectă echilibrul osmotic al celulelor şi este bacteriologic pură. Calciul acţionează ca antiinflamator şi are efect antialergic, zincul şi cuprul Ivatherm apă termală Herculaneau rol cicatrizant şi antiseptic, magneziul are rol protector. Foarte apreciată datorit proprietăţilor calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, apa termală Herculane favorizează cicatrizarea şi protejează împotriva îmbătrânirii. Aplicată frecvent, are efect de răcorire şi împrospătare a pielii pe timp de vară. Preţ recomandat: 24,27 lei (100 ml) / 34,32 lei (200 ml).

Cremă pentru îngrijirea picioarelor (tub 75 ml) – pe aceasta am testat-o şi întreaga poveste o puteţi citi aici.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.