Lola's Box

Din fericire, iarna aceasta am fost scutiţi de vremea specifică sezonului. Când credeam că am scăpat, am primit (deocamdată) şi prima ninsoare consistentă, cu temperaturi scăzute şi chiar episoade sporadice de viscol. Aşa că redeschidem tema îngrijirii tenului, pentru că, nu-i aşa, pielea are nevoie mai multă hidratare în condiţii de iarnă. Dacă nu ştiţi încă la ce să apelaţi, vă aduc câteva noutăţi pe care le găsiţi la Pick N Dazzle.

Ghicind parcă de ce anume avem nevoie, cutiuţele cu frumuseţe ne propun mai multe produse de skin care noi şi interesante. Fie că sunt măşti, fie că sunt creme, ne oferă ritualuri de îngrijire potrivite fiecărui tip de ten. În plus, nu trebuie omis un amănunt foarte important: brandurile sunt originare din Coreea de Sud, o ţară renumită pentru atenţia pe care o acordă îngrijirii tenului.

Aşa cum v-am mai povestit, cutiile Pick N Dazzle sunt personalizate în funcţie de profilul de frumuseţe pe care îl completaţi pe site. Produsele sunt alese în funcţie de profilul vostru, dar şi în funcţie de ce tip de abonament alegeţi – Sleek, Dazzling sau Premium. Puteţi alege cutia pentru voi, dar puteţi alege şi varianta să o oferiţi cadou unei persoane dragi. Şi acum, pentru că ne-am reamintit mecanismul, să povestim de ce am descoperit nou în cutia mea.

Korean Beauty, Missha 3-Step Hydrating Mask

Este potrivită pentru cele care caută o soluţie simplă de îngrijire a pielii. La fel de bine o pot folosi acele dintre voi al căror ten este uscat, aspru şi lipsit de strălucire. În fapt, este o doză de îngrijire intensivă a pielii. Fiecare pas oferă o doză consistentă de hidratare de lungă durată datorită acidului hialuronic din compoziţie. Buzunarele mici de aer din mască – “Air Pockets” – păstrează esenţa hidratantă şi creşte eficacitatea ingredientelor active.

Korean Beauty, Missha 3-Step Nutrition Mask

Un miniregim de îngrijire în trei paşi potrivit în special pentru posesoarele unui ten uscat. Esenţa este un extract hidratant de miere de albine, foaia de mască este impregnată cu acid hialuronic care protejează şi hrăneşte pielea, iar crema este cu extract de secreţie de melc şi ceramide care îmbunătăţesc calitatea pielii şi combat ridurile.

Korean Beauty, Missha Super Seed Green Tea Cleansing Foam

Extractul de seminţe de ceai verde face magie asupra tenului. Pielea este curăţată delicat, purificată şi hrănită, iar ingredientele active calmează şi menţin elasticitatea tenului. Spuma de curăţare Missha este potrivită pentru utilizare cotidiană, fiind delicată cu pielea. Eu o folosesc dimineaţa pentru a curăţa tenul după somn, dar şi seara pentru a îndepărta impurităţile care “se lipesc” peste zi.

Korean Beauty, Simply When Water Wish

Hidratare, hidratare şi iar hidratare. Cu aşa ritualuri de îngrijire a pielii, nici nu este de mirare că femeile din Coreea de Sud au un ten ca de porţelan. Pentru cineva care este străin de stilul lor de viaţă, ritualurile sud-coreencelor pot fi considerate obsesii pentru frumuseţe. Pentru un ten uscat, masca Simply When este tot ce trebuie. Masca din bumbac foarte moale este infuzat cu un ser uşor, delicat, cu extract din frunze de aloe vera şi fulgi de ovăz. Nu trebuie decât să aplici masca pe faţă, după care te relaxezi şi te bucuri de 20 de minute de “Mini Spa on-the-go”. Oricând şi oriunde simţi că tenul tău are nevoie de hidratare.

Cougar Beauty, Snake Venom Cleansing Foam

Pentru ca pielea să-şi păstreze calitatea are nevoie şi de o curăţare eficientă – niciodată nu poţi spune că ai destule soluţii de curăţare. 😉 Snake Venom se bazează pe un ingredient inovator care netezeşte ridurile şi reduce apariţia liniilor fine prin diminuarea capacităţii celulelor musculare de a se contracta. Practic, printr-un derivat sintetic este imitat efectul paralizant al veninului de şarpe.

BeMe, *Correct & Cover – Acne Probiotic

În ultima vreme m-am confruntat cu o acnee de ai spune că sunt adolescentă. 😊 Şi pentru că nu îmi place să stau şi să aştept trecerea ei, am luat măsuri. BeMe, brand nou în portofoliul Pick N Dazzle, oferă un întreg ritual de îngrijire a tenului împotriva acneei, cu gel de curăţare, cremă de hidratare de reechilibrare şi un corector. Eu l-am încercat pe acesta din urmă. Produsul are dublă acţiune – pe de-o parte usucă şi îndepărtează coşurile, pe de altă parte estompează defectele. Probioticele din produs atacă bacteriile care cauzează acneea, acţionând ca un antibiotic natural. Ingredientul activ Peelmost reface nivelul de hidratare a pielii, calmează tenul şi te scuteşte de cicatrici.

Oscar de la Renta, apă de toaletă Oscar

Atemporal şi sofisticat, Oscar a fost primul parfum al casei Oscar de la Renta, fiind lansat în 1977. Parfumul floral se deschide cu note de busuioc, coriandru, piersică, flori de portocal şi gardenia, la mijloc te învăluie cu note de iasomie, tuberoză, lavandă, trandafir, orhidee şi rozmarin, pentru ca baza să regăsim note de garoafă roşie, ambră, patchouli, lemn de santal şi vetiver. Echilibrat şi lemnos, Oscar cere să fie purtat mereu şi mereu.

Acestea au fost produsele din prima cutie a acestui an. Sunt curioasă ce surprize îmi va face sistemul Pick N Dazzle şi ce anume va alege pentru mine.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Hidratare de iarnă cu Pick N Dazzle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.