Lola's Box

elmiplant pure moisture apă mineralăVara dă semne că ar vrea să plece, dar meteorologii ne-au avertizat că vom avea căldură multă şi în septembrie. Aşa că lupta noastră cu razele soarelui va continua şi în prima lună de toamnă (calendaristică), iar pielea noastră va avea nevoie de o doză bună de hidratare.

Când apare deshidratarea – primul simptom este starea de sete -, organismul suferă pentru că 70% este reprezentat de apă. În această situaţie, nici pielea noastră nu se simte mai bine şi începe să aibă un aspect obosit, tern. Şi pentru că obişnuieşte să ne ofere o sumedenie de remedii simple şi de mare efect, elmiplant vine şi de această dată cu o soluţie: apa minerală pure moisture.

Cu o simplă pulverizare – un puf, cum ne place să spunem adesea -, epiderma este hrănită şi foarte repede redevine suplă şi revigorată. Viteza de acţiune a apei minerale pure moisture se datorează şi compoziţiei unice de săruri minerale şi oligoelemente precum magneziu şi calciu care sunt buni absorbanţi. Magneziul are şi un uşor efect dezinfectant, în timp ce calciul  este benefic datorită rolului antiinflamator.

Poţi folosi apa minerală elmiplant la plajă pentru un efect răcoritor, la birou pentru reîmprospătarea aerului şi pentru o deconectare rapidă sau în călătorii – de câte ori nu ai simţit că tenul tău este încărcat din cauza aerului din tren, avion sau maşină? Noi, femeile, putem miza pe pure moisture şi pentru fixarea machiajului sau îndepărtarea impurităţilor. Datorită pH-ului neutru, produsul nu are contraindicaţii, fiind recomandat pentru orice tip de piele, în special pentru cea sensibilă.

Datorită dimensiunilor compacte, sprayul încape fără probleme atât în bagajul de călătorie, cât şi în poşeta pe care o folosim zi de zi. Iar preţul este unul foarte accesibil: 16 lei (150 ml).

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Hidratare cu un puf: elmiplant pure moisture

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.