Lola's Box

Pentru cele dintre noi care acordăm o atenţie deosebită îngrijirii tenului, Herbalife a lansat în România noua gamă Herbalife SKIN.

Herbalife SKIN, gamă completăDezvoltat împreună cu beauty expertul internaţional şi directorul global de trening Herbalife, Jacquie Carter, noul concept – Nutriţie inteligentă pentru piele – este un program inteligent de nutriţie externă, creat deopotrivă pentru femei şi bărbaţi, care ajută ca pielea să fie mai radiantă, mai catifelată şi mai tânără, iar rezultatele sunt vizibile din primele şapte zile.

Când este vorba de tenul nostru, fiecare dintre noi îşi doreşte o piele mai luminoasă, dar vrem şi să avem încredere 100% în produsele pe care le folosim. Ei bine, gama Herbalife SKIN asigură pielii o nutriţie cu adevărat inteligentă, iar rezultatele se văd după doar o săptămână de utilizare. Toate produsele Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce îmbină peste 15 tipuri de vitamine hrănitoare cu extracte din plante, fiind realizate exclusiv cu formule testate clinic, fără sulfaţi şi fără parabeni adăugaţi.

This slideshow requires JavaScript.

Am primit cu mare plăcere provocarea Herbalife SKIN de a testa timp de şapte zile produsele de îngrijire. Ştiam că au produse foarte bune – anul acesta mi-am cumpărat un demachiant de la ei şi pur şi simplu m-a cucerit, astfel că şi-a găsit locul de onoare pe marginea chiuvetei din baie, acolo unde ţin produsele indispensabile de zi cu zi.

De-a lungul celor şapte zile am testa:

  • gel demachiant cu efect de netezire pe bază de citrice – este un adevărat răsfăţ al pielii, după ce îl curăţ de pe faţă, lasă un ten curat şi impecabil, vizibil energizat;
  • gel tonifiant pentru ochi – mi-a plăcut la nebunie, intră instantaneu în piele şi simţi cum îţi netezeşte pielea. Am observat şi o uşoară decolorare a cearcănelor mele violet, “marcă înregistrată Anne”;
  • cremă hidratantă pentru strălucire zilnică – este o cremă iluminatoare, foarte bună şi ca baza pentru machiaj. Mi-a hidratat pielea fără probleme pe tot parcursul zilei.

După testul de şapte zile cu Herbalife SKINAşa că, după şapte zile de testare Herbalife SKIN, aşa arată tenul meu…

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Herbalife SKIN, test de şapte zile

  1. Toate arătăm bine cu fond de ten și un pic de pudra! Tenul meu arata impecabil doar prin rutina zilnică, curățare și hidratare, fără mari eforturi financiare.

    1. Te invidiez! Eu la 42 de ani trebuie sa fac ceva eforturi sa arat bine, urasc ridurile si ca si tine rutina zilnica este sfanta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.