Lola's Box

Deseori ne dorim să purtăm cei mai eleganţi pantofi, eventual cu toc. Numai că viaţa în marile oraşe nu este simplă – nu este vina noastră, ci a edililor – şi atunci trebuie să alegem încălţăminte care să fie cât mai comodă şi confortabilă. Iar acestea sunt atuuri pe care le-am regăsit în încălţările Helwig Shoes, indiferent că am vorbit de pantofi, de şlapi sau de bocanci.

Povestea încălţărilor ce poartă numele Helwig a început în urmă cu aproape un secol, într-o vreme în care Georg Helwig deţinea un mic atelier şi era “Confecţioner Încălţăminte pe Comandă”. Peste ani, fiul Emil, care conducea departamentul tehnic şi de creaţie al Fabricii Dâmboviţa, a preluat frâiele afacerii de la tatăl său şi a transformat micul atelier într-o adevărată fabrică. Iar acum, Carmen, adică nepoata lui Georg, duce mai departe moştenirea bunicului şi a tatălui, astfel că Helwig Shoes a devenit un brand românesc cu tradiţie, pentru care calitatea şi designul sunt valori definitorii.

Când a fost să-mi aleg o pereche de pantofi de la Helwig Shoes, nici nu vă imaginaţi ce greu mi-a fost să iau decizia rapid. Dintr-o simplă privire mi-a fost evident că sunt confortabili, chiar şi cei cu toc. Mi-au făcut câteva modele cu ochiul, dar până la urmă m-am orientat spre cei lila, din piele. Vă puteţi imagina că acum, în 2018, mai sunt locuri unde încălţămintea se lucrează manual? Ei bine, da, poate fi adevărat, iar pentru acest lux nu trebuie să plăteşti preţuri astronomice.

Când au fost gata şi au ajuns la mine, parcă nu îmi venea să cred că sunt ai mei. Sunt uşori ca un fulg, maleabili, pielea foarte fină. Exact genul de pantofi pe care orice femeie şi i-ar dori în garderobă. Iar impresia de comoditate şi confort mi-a fost confirmată la prima purtare. Ştiţi cum este să te plimbi o zi întreagă prin Bucureşti şi să nu-ţi simţi picioarele obosite din cauza încălţărilor? E, cam asta am fost eu. Ajungeam acasă şi îmi părea rău că trebuie să mă descalţ. 😊 Aş fi fost în stare să dorm cu ei. Nici nu simţi că îi porţi, atât de bine se mulează pe picior.

A fost încă o dovadă clară că pantofii făcuţi pe comandă la Helwig Shoes, lucraţi manual pe calapodul potrivit, te vor scuti de griji, de băşici, de disconfort. Te îndrăgosteşti de ei imediat şi, în plus, poartă emblema “made in Romania”.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Helwig Shoes, comoditatea şi confortul la un pantof distanţă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.