Lola's Box

De foarte multă vreme îmi doream să încerc măcar un produs din gama GLAMGLOW, dar mereu am amânat achiziţia pentru că “îmi fugea” cardul în altă parte. Până când Sephora a organizat un concurs, iar Zeiţa Fortuna m-a iubit foarte mult pentru că am fost una dintre fericitele câştigătoare. Vă rog să mă credeţi că a fost unul dintre cele mai aşteptate colete…

GLAMGLOW, set MUDOdată ce premiul a ajuns la destinatar, nu am rezistat tentaţiei de a-l deschide imediat ce am închis uşa. Iar mesajul cu care am fost întâmpinată – Hello Sexy – m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă. Bineînţeles că nu am avut puterea de a aştepta seara, motiv pentru care a urmat o demachiere pentru a putea încerca produsele. De cum am deschis recipientul THIRSTYMUD şi am fost învăluită de parfumul de caramel, am ştiut că va fi un “love story” între GLAMGLOW şi mine.

Mască hidratantă THIRSTYMUD (50g)

GLAMGLOW, mască hidratantă THIRSTYMUDChiar dacă am un ten mixt, sunt conştientă că orice tip de piele are nevoie de hidratare, motiv pentru care m-am bucurat că setul GLAMGLOW are acest tratament pentru hidratarea, refacerea şi calmarea pielii. După curăţarea şi uscarea pielii, am aplicat un strat subţire şi uniform pe care l-am lăsat să acţioneze 20 de minute (timpul maxim recomandat). Tenul a fost mult mai fin şi mai fresh după aplicare, semn că tratamentul THIRSTYMUD şi-a făcut efectul asupra pielii, iar pielea era mult mai luminoasă.

  • Este recomandat ca GLAMGLOW THIRSTYMUD să fie folosit de 2-3 ori pe săptămână sau oricând este nevoie.
  • Pentru utilizare zilnică, aplicaţi , după care masaţi restul de produs în piele.
  • Pentru utilizare nocturnă, lăsaţi ca produsul să infuzeze în piele.
  • Pentru utilizare pe timpul unui zbor, aplicaţi la decolare şi lăsaţi-l să acţioneze pe durata călătoriei.

Mască exfoliantă YOUTHMUD (15g)

GLAMGLOW, mască exfoliantă YOUTHMUDEtapa a doua a procesului GLAMGLOW a fost testarea măştii exfoliante, cea despre care producătorul spune că este “tratamentul profesionist de 10 minute din borcan”. După o anumită vârstă, pielea îşi pierde din calităţile sale, aşa că am nevoie, săptămânal, de un tratament anti-aging care să combată câte o linie fină. Slavă Domnului, la 41 de ani nu am riduri. După ce am curăţat bine pielea, am aplicat un strat subţire, pe care l-am lăsat să acţioneze timp de 10 minute. Pentru ca efectul de exfoliere să aibă rezultate maxime, îndepărtarea YOUTHMUD se face cu apă, prin mişcări circulare. După două utilizări pe parcursul unei săptămâni, am avut pielea catifelată precum cea a unui bebeluş. 🙂 Nu ştiu dacă este doar impresia mea, dar pielea feţei era mai fermă, iar culoarea tenului era mai uniformă. Trebuie să recunosc că am fost extrem de plăcut impresionată de efectul wow al măştii exfoliante YOUTHMUD.

Tratament pentru ochi BRIGHTMUD (3 x 1g fiecare)

GLAMGLOW, tratament pentru ochi BRIGHTMUDŞtiţi bine că cearcănele sunt o marcă înregistrată pentru mine – nu am ascuns niciodată acest fapt şi nu am făcut un capăt de ţară din existenţa lor. Aşa că, încă de când cutia GLAMGLOW mi-a spus “Hello Sexy”, am pus ochii pe masca reparatoare pentru zona ochilor şi eram curioasă dacă poate face o minune şi pentru mine. Ei bine… A făcut-o! Fiind primul tratament de acest tip cu tehnologie Tapwipe, BRIGHTMUD mi-a lumina şi hidratat pielea din jurul ochilor, iar cearcănele mele au fost estompate – pentru cine are nevoie, produsul acţionează şi împotriva pungilor sau altor semne de îmbătrânire.

Tratamentul BRIGHTMUD vine sub forma unor seturi Chrome Cell de două doze, câta una pentru fiecare ochi. Am aplicat fiecare doză, în strat uniform, după care am lăsat să acţioneze timp de trei minute – au părut unele dintre cele mai lungi trei minute din viaţa mea, întrucât curiozitatea mea era maximă în privinţa ratei de succes a tratamentului. După expirarea timpului, cu ajutorul unor şerveţele uscate moi, am şters BRIGHTMUD – dacă folosiţi tratamentul, la fiecare ştergere folosiţi o parte curată a şerveţelului. Am fost cea mai fericită când am văzut cum au fost minimizate cearcănele. Şi să mai spui că nămolul nu are puteri magice? 🙂

GLAMGLOW, set MUDSunt foarte puţine produse care au reuşit să mă impresioneze atât de tare şi pe care să le folosesc cu consecvenţă. De obicei utilizez mai multe creme în paralel, iar unele dintre acestea sfârşesc prin a fi uitate pe raft sau în frigider. Nu şi GLAMGLOW!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.