Lola's Box

Recunoscut pentru spiritul său energic, Horia Brenciu a fost sursa de inspiraţie pentru două parfumuri Life Care, pentru el şi ea. Aşa că, dacă eşti fan al cântăreţului – şi nu numai – poţi încerca #HAPPY by Horia Brenciu.

Când auzi de Horia Brenciu, la ce te gândeşti în primul moment? Eu aş spune că îi asociezi imediat numele cu melodia “Septembrie, luni”. Cum l-ai descrie? Sigur ca fiind o fire energică, veselă, asemenea unei şampanii care te binedispune. Aşa că stilul lui de a fi poate fi fără problemă inspiraţie pentru un parfum, acel accesoriu care îţi reprezintă personalitatea şi te învăluie în plenitudinea sa.

În această primăvară, Life Care lansează în exclusivitate o nouă gamă de parfumuri, #HAPPY by Horia Brenciu. Parfumurile sunt o invitaţie să ne încântăm simţurile într-o simfonie de arome ameţitoare, o poveste presărată cu miresme florale, fructate sau lemnoase. Arome parfumurilor pot desena un zâmbet de plăcere pe buze şi învăluie într-o stare de relaxare şi bună dispoziţie.

Gama #HAPPY se bazează pe notele fresh, provenite din combinaţia de flori şi fructe, învăluind pe parcursul întregii zile persoana care poartă parfumul. Încă de la prima aplicare, starea indusă este una de bună dispoziţie şi încredere în sine.

Aromele ingredientelor regăsite în apa de parfum pentru el #Happy by Horia Brenciu emană putere şi energie. Notele de vârf şi de bază sunt de Bergamota, care conţine alfa-pinene şi limonene, ce ajută la redarea senzaţiei de bucurie şi relaxare. Lemnul de santal şi nucşoara, arome ce se regăsesc în notele de mijloc şi bază, te fac să te simţi liniştit, echilibrat, îţi îmbunătăţesc starea de spirit şi reduc stresul. Combinaţia face ca apa de parfum #Happy for him să fie accesoriul perfect pentru bărbatul modern, elegant şi seducător.

Apa de parfum pentru ea #Happy by Horia Brenciu conţine arome intense şi delicate, ce ating simţurile şi relaxează. Revitalizarea se datorează coacăzelor negre din notele de vârf ale parfumului. Esenţele de frezie şi patchouli care se dezvoltă în notele de mijloc şi de bază dau o stare de relaxare şi bună dispoziţie, care persistă şi oferă încredere pentru o stare excelentă de-a lungul întregii zile.

Încrederea în sine şi bucuria pe care artistul le transmite cu fiecare apariţie sunt trăsături ce se îmbină perfect cu stările induse de parfumuri. În fond, fiecare dintre noi ne dorim să fim #Happy.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.