Lola's Box

Astăzi, cutia Pick N Dazzle împlineşte un anişor. Un an de zâmbete aduse pe faţa multor femei, un an de surprize, un an de aventuri în lumea cosmeticelor.

Îmi aduc aminte şi acum de prima mea cutiuţă, cum am deschis-o cu înfrigurare să văd ce surpriză mi-au pregătit specialiştii Pick N Dazzle. Am fost atât de încântată încât imediat m-am pus pe scris şi v-am împărtăşit şi vouă despre cutia roşie. 🙂

Pick'n'DazzlePrima întâlnire cu Pavlina, în care m-a impresionat cu cunoştinţele ei în domeniu şi cu felul ei de a fi – direct şi fără ocolişuri, totodată prietenoasă şi caldă.

Apoi au urmat nenumăratele cutii roşii Pick N Dazzle, cu tot felul de bunătăţi pentru frumuseţea mea. De unele produse m-am îndrăgostit, pe altele le-am considerat doar utile, dar toate au rămas acolo, în colţişorul meu din suflet dedicat înfrumuseţării. Am avut poveşti de dragoste cu parfumuri franţuzeşti în seri de vară, când toată lumea dormea dusă, iar eu puteam visa în linişte la pajiştile Normandiei. Alături de specialiştii Pick N Dazzle am trăit aventura Cosmoprof Bologna, unde am văzut cum au stat şi au ales cu grijă firmele cele mai potrivite pentru portofoliu. Nu au precupeţit nici un efort, au ignorat kilometri zilnici de mers pe jos în imensa expoziţie, până când îi usturau tălpile. Aş fi vrut să vă împărtăşesc şi vouă secretele despre noile produse care urmau să vină, dar… nu se putea pentru că atunci nu mai era surpriză.

Pick N Dazzle, Pavlina Marinova la lansareCe înseamnă Pick N Dazzle pentru mine? Înseamnă frumuseţe şi oameni frumoşi, înseamnă clipa mea de bucurie şi răsfaţ din fiecare luna, înseamnă dragostea şi grija pentru fete şi femei din întreaga ţară. Înseamnă bucuria pe care mi-o oferă în fiecare lună, emoţia aşteptării curierului cu beauty boxul roşu – parcă sunt un copil care îşi aşteaptă cadoul de la Moş Crăciun.

Aşa că, la ceas aniversar, le urez la câţi mai mulţi ani şi cliente fericite ca până acum!

Cu multa dragoste,
Lola

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Happy Birthday Pick N Dazzle!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.