Lola's Box

Pe de-o parte. experienţa şi tehnică. Pe de altă parte, inspiraţie şi entuziasm. Combini aceste patru ingrediente şi iese… Da, un show memorabil de hair-styling semnat Mazella&Palmer. Cine a avut ocazia să-l văd pe viu a putut vedea adevărate dovezi de magie.

Eveniment Mazella & Palmer Evenimentul organizat de Eternal Group – unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de produse profesionale şi dotări pentru saloane de înfrumuseţare din Romania – s-a bucurat de o combinaţie extraordinară de viziuni şi culturi, realizată de stiliştii Jean-Baptiste Mazella (Franţa), Dove Palmer (Marea Britanice) şi Dennis Taeldeman (Belgia). Cei trei au pus în scenă un spectacol impresionant, cu tehnici de stil şi coafuri extrem de elaborate, intensificate de culorile profesionale Alfaparf Milano.

This slideshow requires JavaScript.

“The icing on the cake” a fost Courbe, cea mai nouă colecţie Mazella&Palmer care a fost prezentată în premieră mondială. Combinarea tehnicilor de tunsoare pe cele trei forme clasice – rotund, pătrat şi triunghi – şi folosirea deconectării şi a liniilor pe forma capului a permis participanţilor să înveţe cum să creeze un număr nelimitat de lookuri. Showul a culminat cu apariţia pe scenă a tuturor modelelor, pregătite impecabil de cei trei artişti desăvârşiţi.

Eveniment Mazella & Palmer Ne bucurăm că am putut oferi profesioniştilor din România acest show extraordinar care a marcat începutul colaborării cu Mazella&Palmer. Evenimentul a generat un interes extraordinar, iar cursul din luna august este deja sold out! Le mulţumim lui Dove, Jean-Baptiste şi Dennis pentru aceste momente excepţionale.

Adrian Secăreanu,
director general Alfaparf Cosmetics,
parte a Eternal Group

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.