Lola's Box

Un loc de joacă pentru copii poate fi potrivit şi pentru cei mari? Well… Da, mai ales când întregul univers îţi oferă o reîntoarcere la copilărie, anii aceia în care nu ai nici un fel de griji. Cam aşa m-am simţit pentru câteva ore la Gymboland.

Deseori, când mergem în AFI Palace Cotroceni – mie mi se pare cel mai bine gândit mall din Bucureşti -, cel mic cere la “locul de joacă cu bilă“. Intra în zona rezervată prichindeilor, iar Gymboland devenea teritoriul lui timp de 2-3 ore, iar noi ne puteam vedea liniştiţi de planuri. Nu ştiu ce minuni se petreceau acolo, dar cert este că abia reuşeam să-l scoatem de acolo – deh, mai trebuie să plecăm şi acasă… 🙂

Gymboland, ambianţă

Acum am înţeles de ce Alex este atât de încântat la Gymboland. Pentru o după-amiază, alături de junior, am regăsit magia copilăriei. Atenţia animatorilor a fost acordată atât copiilor, cât şi nouă, adulţilor, iar Teatrul Interactiv Mozart i-a impulsionat pe prichindei să gestioneze roluri prin joacă, sprijinindu-le iniţiativa şi ajutându-i să-şi înfrângă emoţiile. Ioana Chelaru, o reputată actriţă a cărei carte de vizită include o bogată experienţă acumulată de-a lungul anilor la Teatrul Ţăndărică, a stimulat creativitatea copiilor. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că ne-am bucurat de personajele din poveste, dar siguranţa celor mici a fost prioritară.

Gymboland, piesă de teatru

Gymboland, recuzită personaje

Pe lângă faptul că se pot juca în voie sub îndrumarea animatorilor, Gymboland are pregătite şi numeroase tehnologii moderne de entertainment educaţional. Iar pentru luna iunie, juniorii sunt aşteptaţi la petreceri alături de Pogonici – maestrul de ceremonii Gymboland -, Violetta, Minnie Mouse şi alţi supereroi. Aproape că nu mai contează nimic atunci când îşi ştii copilul fericit şi în siguranţă, să se joace alături de alţi prieteni de vârsta lui, dar şi să înveţe lucruri noi.

Gymboland, Alex la modelare

Aşa că, dacă piticii voştri vor să meargă la un loc de joacă, iar voi vreţi să staţi liniştiţi pentru că sunt în siguranţă, îi puteţi duce la una dintre cele şase locaţii Gymboland. S-ar putea să vă placă şi să vă doriţi şi voi să reveniţi în anii copilăriei. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.