Lola's Box

S-au dus zilele în care stăteam mai mult pe afară. Acum, vremea nu mai lasă gradele să se adune în termometre, aşa că petrecem mai mult timp în casă, cu cei dragi în jur, cu o carte în mână sau cuibăriţi în fotoliu, cu o gustare delicioasă şi un ceai cald. Dar ce facem cu lipsa de mişcare, care nu mai anulează plăcerile culinare? Pentru că sănătatea şi silueta se pot resimţi.

Şi acum, la ora la care scriu aceste rânduri, stau cocoţată în vârf de pat, cu ă păturică pufoasă pe mine. Mi-aş dori o gustare după masă, dar trebuie să fiu atentă ce anume aleg pentru micile mele plăceri. Noroc că primesc idei de alternative sănătoase de la Life Care. Şi cum “sharing is caring”, le dau şi eu mai departe către voi.

Băutură cu cicoare în loc de cafea

Zilele lungi şi aglomerate mai necesită şi când un impuls pentru organism. Aşa că, de cele mai multe ori, alegem câte o cană de cafea. E drept, cafeaua are beneficii, dar sunt şi efecte adverse: creşterea tensiunii arteriale şi a frecvenţei respiraţiei. Prima dintre acestea privează creierul de oxigenul necesar unei gândiri calme şi raţionale. Prin urmare, pentru cine vrea să reducă – poate chiar să elimine cafeina din alimentaţie -, soluţia este o băutură pe bază de cicoare. Cicoarea este un remediu natural, poate fi consumată atât înainte de masă – previne indigestia şi balonarea -, cât şi pe tot parcursul zilei – înviorează mintea şi psihicul. Şi, în plus, băutura ECO instant din cereale cu cicoare Meal Balance se prepară rapid.

Schimbă zahărul cu eritritol

Despre consumul de zahăr am auzit şi vom mai auzit multe despre cât de negativ poate fi asupra organismului. Pentru mine, cel puţin, este tabu din cauza diabetului pe care îl port după mine de mai bine de trei ani. Aşa că am ales înlocuitori dintre cei mai diverşi, iar unul dintre cei mai potriviţi este eritritolul. Îndulcitor natural, acesta are gust şi aspect asemănător cu zahărul, este vegan şi nu conţine calorii, lactoză şi gluten, fiind potrivit pentru diabetici, pentru cei care ţin dietă şi, cel mai important, nu determină apariţia cariilor. Life Care ne propune îndulcitorul ecologic pe bază de eritritol Meal Balance – se poate folosi ca şi zahărul clasic la prepararea produselor de patiserie, la gătit, pentru îndulcirea băuturilor sau pentru conservarea alimentelor.

Renunţă la gustări bogate pentru batoane vegane

Ciocolata şi covrigeii sunt preferate deseori ca gustări între mese, doar că lasă urme asupra siluetei. Ce putem consuma în loc? Batoanele proteice pot fi o soluţie mereu la îndemână, fiind potrivite şi pentru cei care sunt vegani. Meal Balance are două variante la fel de interesante: cu cappucino sau cu boabe de cacao. În conţinutul lor regăsim L-carnitină (arde grăsimea din organism şi accelerează arderea grăsimilor ingerate din alimente). Datorită conţinutului ridicat de proteine, fibre şi vitamine, aceste batoane pot fi şi ajutorul perfect în recuperare după antrenament. Mai mult: reduc oboseala, senzaţia de foame şi asigură un plus de energie pe întreaga zi.

Sper că ponturile oferite vă vor fi de folos, astfel încât să fiţi mereu în formă, cu poftă de viaţă şi, mai ales, sănătoase. XOXO

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Gustări dulci, dar sănătoase

  1. Asa e,acum intram in casa si nu ne mai vine sa iesim din cauza frigului!!Cred ca la toti ne place sa stam cocotati in pat cu o bautura calda in mana si gustari de diferite feluri!Recunosc ca de multe ori iau cu mine in camera si ,,prostii” de genul covrigei,saratele,ciocolata multa,etc.si nu e bine!Ceea ce ne.ai aratat aici este o alternativa foarte sanatoasa si gustoasa!Multumim mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.