Lola's Box

Se poate ca un lucru îndrăzneţ să nu-ţi placă din prima, iar aşa a fost şi întâlnirea mea cu GUESS Dare. Dar când eşti tratată cu o porţie dublă de îndrăzneală, adică GUESS Double Dare, se prea poate să-ţi schimbi perspectiva şi să-ţi dai seama că între tine şi parfum există o adevărată atracţie.

Nu ştiu nici acum motivele, dar GUESS Dare nu a fost pe placul meu. Mi s-a părut foarte dulce şi, cu toate că iubesc parfumurile florale, nu m-am dat în vânt după notele sale foarte dulci. Cu toate acestea, când am avut prima întâlnire cu noua ediţie GUESS Double Dare, am fost surprinsă plăcut – o contradicţie totală cu primul parfum. Se prea poate ca simţul olfactiv să mi se fi schimbat în ultimul an şi acum să îl percep altfel.

GUESS Double DareŞi totuşi… Ce m-a făcut să-mi placă Double Dare? Compoziţia parfumului este caracterizată de o esenţă lemnoasă florală, iar faptul că sunt un mare fan al ambrei şi al vaniliei este o explicaţie a alchimiei care a existat între mine şi creaţia GUESS. De altfel, toate notele parfumului fac parte din suita de “mirosuri” care îmi plac.

Parfumul se deschide mult mai uşor decât mă aşteptam şi are darul de a-ţi oferi nişte contraste foarte interesante. Eleganţa şi subtilitatea GUESS Double Dare sunt în totală opoziţie cu deschiderea florală proaspătă! Mie mi s-a părut că notele de iasomie, violete şi vetiver sunt foarte accentuate, în timp ce accentul de prospeţime se datorează aromei de vanilie şi căpşune.

Ca să vă faceţi o idee despre doza dublă de îndrăzneală a GUESS Double Dare, iată care sunt notele care caracterizează acest parfum:

  • note de vârf: căpşună, lychee, mandarină;
  • note de mijloc: iasomie, lăcrămioară, violetă;
  • note de bază: vetiver, ambră, vanilie.

GUESS Double DareParfumier al casei Giuvadan, Marypierre Julien este cea care şi-a pus semnătura asupra GUESS Double Dare. Iar sursa ei de inspiraţie a fost faimoasa Marilyn Monroe, cea despre care spune că este “definiţia strălucirii americane şi a sex appeal-ului. Ne-a captat imaginaţia cu frumuseţea, stilul, spiritul jucăuş şi, mai ales, atitudinea îndrăzneaţă care au caracterizat-o”.

Este un parfum care persistă pe întreaga durată a zilei, dar îl puteţi folosi şi la o cină romantică pentru că este uşor şi elegant, dar şi cu o notă veselă. De când l-am primit la December Beauty Bloggers Meeting 4, l-am folosit cu mare spor în ultima lună a lui 2015 – aproape că l-am dat gata. 🙂 Mi s-a părut foarte potrivit pentru o lună rece, parcă m-a învăluit cu o căldura aparte.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.