Lola's Box

Când discutăm despre un parfum Gucci, nu trebuie să vă mai spun că vorbim despre rafinament şi eleganţă. Gucci Premiere a fost creat ca o completare a colecţiei vestimentare couture cu acelaşi nume, lansata în 2010 la festivalul de film de la Cannes, şi se adresează femeilor care adoră aromele rafinate de lungă durată.

Inspirată de strălucirea atemporală a Hollywoodului şi întruchipată de un simbol modern – Blake Lively -, acest parfum este o invitaţie ca fiecare femeie să aibă propriul său moment de glamour pe covorul roşu. Lansarea a fost făcută în 2012, odată cu apariţia apei de parfum – doi ani mai târziu, iubitoarele casei italiene au putut să-şi completeze colecţia şi cu o apă de toaletă, nimic altceva decât o reinterpretare mai uşoară şi mai delicată a originalului. Dacă apa de parfum este mai potrivită pentru momentele speciale, apa de toaletă poate fi utilizată zilnic, fără teama că mirosul ei ar deranja pe cei din jurul celei care o poartă.

Gucci Premiere Eau de Toilette, Blake LivelyFrida Giannini, cea care a fost directorul de creaţie Gucci până în 2014 şi a cărei semnătură este purtată de parfumul despre care vă povestesc, spunea: “Gucci Premiere sărbătoreşte starul pe care îl regăsim în fiecare femeie, indiferent că este vedeta unei lansări de film sau a unei întâlniri de afaceri. Va întoarce privirile şi într-un costum croit pe ea, dar şi într-o rochie couture. Graţia stă alături de atitudine, aşa cum frumuseţea înseamnă putere”.

Gucci Premiere Eau de ToilettePentru femeile de succes, directorul de creaţie Gucci a imaginat un parfum la fel de remarcabil: Gucci Premiere este feminin, intrigant şi la fel de seducător ca o rochie couture perfectă. Parfumul se deschide cu luxul şi exuberanţa unei şampanii vintage. Pe de-o parte avem explozia de bergamotă efervescentă, iar de cealaltă parte feminitatea şi festivismul florilor de portocal – această combinaţie transmite emoţia impetuoasă a intrării pe covorul roşu.

Gucci Premiere Eau de ToiletteÎn notele de mijloc şi-au făcut loc florile albe strălucitoare ale unui buchet intens, împletite cu senzualitatea magnetică a moscului. Alura atemporală a unei doamne ce conduce, echilibrul perfect între senzualitate şi putere, inspiră un suflu colectiv.

Baza caldă şi plină de indulgenţă a parfumului este reprezentată de un cocktail seducător de flori narcotice, note fine de lemn exotic şi preţioasele tonuri de piele – cu alte cuvinte, glamour în forma sa absolută. Prin senzualitate, clasă şi mister, Gucci Premiere nu va lăsa indiferent nici un bărbat.

Gucci Premiere Eau de ToiletteExpresia luxului şi a eleganţei se regăseşte şi în sticluţă, care include numeroase simboluri ale casei – începând de la detaliul zăbalei de cal până la semnătura fondatorului Guccio Gucci, prezentă pe capac. Dar, cel mai important, Gucci Premiere este acea apă de toaletă cu o aromă foarte apreciată în lunile de iarnă.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Gucci Premiere, o poveste despre lux şi eleganţă

  1. Frumoasa descriere <3 am simtit aroma de parfum asa nu puteam sa nu-mi fac simtita aparitia :)) ador parfumurile, in mod special pe cele bune – cum este acesta! <3 Am mostra lui, i-am testat aroma – imi place tare mult asa ca si parfumul asteapta notat pe lista de dorinte, de multa vreme 🙂 iar recenzia ta ma face sa nu mai aman atat achizitia 😀
    O seara frumoasa iti doresc! :* :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.