Lola's Box

Într-un an important pentru marcă – aniversarea a 25 de ani de la lansare -, SABON începe în forță cu lansarea ediției de colecție cu aroma definitorie pentru brand: Patchouli Lavandă Vanilie. Noutatea este designul fresh care poartă semnătura Gabriellei Barouch.

Patchouli Lavandă Vanilie rămâne și acum, la 25 de ani de la lansare, semnătura olfactivă SABON. Din prima clipă, parfumul a fost o revelație pe piața parfumeriei – o aromă originală, caldă, învăluitor de tandră, inspirată de magnifice incursiuni printre minunile naturii. “Pentru mine, a crea un parfum înseamnă a spune o poveste, a trezi emoții prin intermediul aromelor. Iubesc aroma Patchouli Lavandă Vanilie pentru ca te ia prin surprindere. Acest parfum este purtat ca o bijuterie prețioasă, accesoriul feminin suprem”, spunea creatorul aromei, Laurence Leon.

La lansarea sa, aroma a fost un pionier în multe privințe. Nu numai că reunea trei ingrediente fine din trei familii olfactive complet diferite, lucru nemaiauzit la acea vreme, dar se elibera și de constrângerile tradiționale ale unei structuri piramidale, fără o distincție clară între notele de vârf, de mijloc și de bază.

  • Patchouli transmite esența parfumului – eleganță, rafinament și accente naturale luxuriante.
  • Lavanda aduce prospețime, lumină, puritate și o notă florală extrem de feminină.
  • Vanilia evocă senzualitate, chihlimbarul oriental și moscul dulce creând o senzație uimitoare de confort și opulență.

Unii îl consideră picant, alții dulce. Se adaptează purtătorului și circumstanțelor, păstrându-și totuși identitatea. Dar, mai presus de orice, este un parfum plin de emoție și personalitate, întruchipând experiența holistică a brandului.

Introducerea unor noi perspective asupra amintirilor onorate de timp provoacă senzații neașteptate. În Grădina Minunilor, lumile naturii și ale imaginației devin una, printr-o combinație de ingrediente, texturi, recipiente și daruri încântătoare. Este locul în care nu există limite sau granițe. Interiorul se revarsă în exterior, iar amintirile sunt cele care modelează viitorul. Este un loc al deliciilor neașteptate și al minunilor nesfârșite…

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a companiei, SABON lansează o colaborare exclusivă cu o tânără artistă israeliană, oferind o nouă interpretare vizuală emblematicei arome Patchouli Lavandă Vanilie, parfumul-semnătură al brandului din 1997. Desenele ei oferă o interpretare unică și personală universului PLV, creând o “Grădină a minunilor”. Aceasta reflectă fascinația sipetelor tradiționale cu comori, unde fiecare ușiță sau sertar dezvăluie un nou și extraordinar produs care spune propria poveste despre minunile Universului.

Ediția de colecție Patchouli Lavandă Vanilie prezintă linii de design noi, eclectice, pentru multe din produsele SABON cele mai iubite, precum și seturi-cadou nou-nouțe și produse complementare speciale care vor îmbogăți experiența PLV. În 2022, acceptă invitația de a deschide larg porțile Grădinii Minunilor și pornește în propria ta călătorie care te va duce către momente surprinzătoare și amintiri de neuitat.

Cine este Gabriella Barouch

Gabriella Barouch este ilustratoare, colecționară de artă și exploratoare vizuală premiată. Ea și-a început cariera în ilustrație în 2011, când a absolvit Bezalel Academy of Arts & Design din Ierusalim. Gabriella a fost numită „Artista Sezonului 2012“ de către Jerusalem Season of Culture și și-a expus lucrările în întreaga lume, colaborând în același timp cu o listă impresionantă de clienți internaționali, inclusiv Hallmark, Penguin Random House, La Poste (oficiul poștal francez) și Le Monde.

Colecția “Grădina minunilor”

  • Ulei de duș: revigorează uleiurile naturale ale pielii pe măsură ce o protejează, hrănește și răsfăță. Infuzat cu patru uleiuri botanice – măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu -, conține Omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o moale și mătăsoasă.
  • Exfoliant de corp: cu conținut ridicat de sare din Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai -, exfoliantul îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea uscată, lăsând-o mătăsoasă și netedă.
  • Cremă de corp: formula luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice (măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea), bogate în Omega 3, 6, 7 și 9, precum și în vitaminele A și E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare.

  • Cremă de mâini: bogată în unt de shea hidratant și extract de aloe vera, protejează pielea delicată a mâinilor, pentru hidratare și catifelare instantanee. Se absoarbe ușor, lăsând mâinile plăcut parfumate și moi.
  • Sare de baie Dead Sea: formula sa este bogată în minerale esențiale precum magneziu (conferă pielii echilibru) și calciu (susține funcționarea optimă a metabolismului celular). Florile naturale de lavandă relaxează corpul și calmează simțurile.
  • Bulgăre de baie: florile naturale de lavandă induc o stare de calm și serenitate, în timp ce parfumul emblematic de Patchouli Lavandă Vanilie te învăluie cu tandrețe.
  • Săpun Olive Oil: produs vegan îmbogățit cu ulei de măsline extravirgin prețios din Galileea, are proprietăți emoliente, pentru a netezi și a înmuia pielea, oferindu-i o senzație plăcută de hidratare. Cultura tradițională a măslinilor în Galileea și procesul de saponificare la rece conservă

Set-cadou Treats of Patchouli Lavender Vanilla

Pe măsură ce săculețul elegant este deschis, mici comori atrag privirile, dezvăluind povestea lor fastuoasă. Fiecare obiect are strălucirea lui, fiecare poveste e spusă la timpul ei, totul se îmbină armonios și se completează cu grație. Aroma legendară de patchouli, lavandă și vanilie învăluie tandru, ca o seducție pentru suflet și o mângâiere pentru suflet. Uleiul de duș, loțiunea de corp și scrubul Sabon emblematic creează ritualul perfect pentru un corp răsfățat, iar brelocul de colecție păstrează amintirea poveștii de azi – pentru viitor.

Set-cadou Capture The Moment

O baie caldă lăsă notele parfumului să te învăluie în senzații nebănuite, cu momente de neuitat. Setul include produse esențiale pentru clipe prețioase care sunt doar ale tale: exfoliant corporal, însoțit de sare de baie de la Marea Moartă și un săpun de lux cu ulei de măsline – toate cu parfumul captivant de patchouli, lavandă și vanilie.

Set-cadou Olive Oil Treasure

Un săpun rafinat, cu ulei de măsline, asortat cu o savonieră autentică, din ceramică realizată manual. Poate fi cadoul perfect pentru orice casă. O creație handmade ce surprinde spiritul Galileei și-l încorporează într-un săpun prețios. Parfumul atemporal este unic, obținut din tripleta patchouli, lavandă și vanilie, care împreună oferă o senzație intensă de răsfăț și exuberanță.

Dacă trag linie, aproape că nici nu știu ce să aleg mai întâi din colecția ediție specială SABON. Patchouli, lavandă sau vanilie? Cred că cel mai bine este să fie toate trei, așa cum sunt de 25 de ani. 😊

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “SABON ne invită în Grădina Minunilor: ediție de colecție Patchouli – Lavandă – Vanilie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.