Lola's Box

După ce a fost imaginea campaniei de toamnă a creatorului Stuart Weitzman, Gisele Bundchen s-a lăsat fotografiată de celebrul Mario Testino pentru lansarea colecţiei de primăvară semnată de acelaşi designer. Iar numele campaniei este unul care nu lasă loc de interpretări “Inner Tomboy” (Băieţoiul Interior).

Stuart Weitzmans, campanie primăvară 2015Senzualitatea în forma sa pură şi ţinutele masculine reprezintă ingredientele campaniei publicitare pentru colecţia primăvară 2015, care poartă semnătura lui Stuart Weitzman şi a cărei imagine este Gisele Bundchen. Fotomodelul brazilian, care în viaţa reală se autoproclamă ca fiind “un băieţoi”, are o abordare relaxată faţă de modă, iar acest aspect a reprezentat sursa de inspiraţie pentru campania brandului – “masculină şi totuşi feminină”. Realizate de renumitul fotograf de modă Mario Testino, imaginile alb-negru îmbrăţişează o estetică minimalistă distinctă, în timp ce manifestă relaţia intimă dintre o femeie şi pantofii ei.

Stuart Weitzmans, campanie primăvară 2015Ideea “băieţoiului interior” a pornit chiar de la cele declarate de Gisele într-un interviu acordat revistei Allure: “Când sunt în faţa aparatului foto, asemenea unei actriţe, joc un rol. O zi sunt sexy, următoarea sunt rebelă, apoi sunt dură. Dar în viaţa de zi cu zi, sunt o fată băieţoasă”. Pentru a-i fi surprinsă latura efervescentă a personalităţii, Gisele a pozat topless, cu o atitudine seducătoare în timp ce poartă pantaloni bărbăteşti din lână sau doar un tricou bărbătesc Oxford clasic, de culoare albă.

După ce au colaborat pentru campania de toamnă 2014, Stuart Weitzman a optat din nou pentru Gisele Bundchen datorită statutului său de fashion icon internaţional şi capacităţii sale unice de a personifica multiplele faţete ale femeii imaginate de designerul american. Fizicul suplu, pielea bronzată şi părul auriu au ajutat-o pe Gisele să personifice încrederea, autoritatea, frumuseţea şi uşurinţa pe care femeia le simte când încalţă pantofii Stuart Weitzman.

În lumea lui Stuart Weitzman, “sexy” înseamnă a te simţi confortabilă şi încrezătoare în pielea ta, iar campania surprinde această esenţă într-o manieră şic care prezintă siluetele esenţiale ale noului sezon.

Stuart Weitzmans, campanie primăvară 2015O mică obsesie pentru pantofi
Stuart Weitzman este unul dintre cei mai renumiţi designeri de pantofi din lume, având peste 45 de magazine în SUA, dar şi 69 la nivel internaţional, 18 shop-inshops şi magazine online în SUA, Canada, Europa şi Hong Kong. Încălţămintea şi accesoriile ce poartă semnătura lui Stuart Weitzman sunt vândute în peste 70 de ţări. Creaţiile sale sunt renumite pentru utilizarea unor materiale neobişnuite – plută, vinil, lucit, hârtie, aur 24k – şi pentru atenţia pe care o acordă detaliilor.

La începutul anilor ’60, Stuart a început să creeze pantofi în fabrica pe care tatăl său, Seymour Weitzman, o deţinea în Haverhill (Massachusetts). La decesul lui Seymour în 1965, fraţii Weitzman au preluat afacerea, pe care aveau să o vândă unei companii iberice în 1972, pentru care Stuart a continuat să creeze pantofi. În 1994, el a reachiziţionat afacerea, dar producţia creaţiilor a rămas tot în Spania.

Stuart Weitzmans, campanie primăvară 2015Brandul său de lux a fost clădit pe ideea creării unui pantof superb, iar principalul obiectiv al lui Stuart Weitzman a fost să îmbine moda cu funcţia: “Pantofii sunt primul lucru pe care femeile îl pune dimineaţa şi ultimul la care renunţă seara”.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Gisele Bundchen, imaginea Stuart Weitzman pentru primăvara 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.