Lola's Box

Când îţi alegi hainele, dacă îţi doreşti un brand ale cărui creaţii sunt puse în valoare de frumuseţea ta, dată de o atitudine naturală şi elegantă, înseamnă că între tine şi Giorgal este o dragoste la prima vedere.

Filosofia brandului românesc, ale cărui piese sunt create şi desăvârşite în ţara noastră, se traduce prin simplitatea unui look curat, cu finisaje impecabile şi texturi de calitate. Liniile creaţiilor Giorgal sunt compuse din elemente omogene, cu imprimeuri unicolore, la care se adaugă accente care conferă o notă de eleganţă şi rafinament. Cromatica pe care se mizează este una amplă, care porneşte de la nonculori sau tonuri reci şi merge până la nuanţe pastelate, calde.

Giorgal SS16

Ştii frumuseţea aceea naturală a femeii, care este conturată de liniile corpului şi care emană un chic firesc? Ei bine, toate aceste calităţi sunt scoase la iveală de ţinutele Giorgal. Piesele vestimentare pot fi armonizate pentru a da naştere unui look casual sau smart casual. În aceeaşi măsură, cu puţină inspiraţie din partea fiecăreia dintre noi, se poate compune o ţinută sofisticată, de seară.

Giorgal SS16Volatile şi comode, liniile vestimentare au acea simplitate care îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi şi culori. Stând şi privind ceea ce ne propune Giorgal, îmi dă impresia că mă aflu în faţa unui puzzle care mă îndeamnă să-l rezolv pentru a-mi pune în evidenţă feminitatea, frumuseţea, senzualitatea.

Giorgal SS16

Stilul clasic este cel pe care îl regăsim în piesele Giorgal – este presărat cu tonurile minimaliste, moderne şi croiuri care avantajează o paletă largă de feminitate. Şi pentru că frumuseţea naturală a femeii este principalul atu al brandului, ţinutele sale conturează o figură pentru care delicateţea este una din piesele de rezistenţă.

Giorgal SS16

Haine puse în valoare de personalitatea femeii sau invers? Nu ştiu ce preferaţi voi, dar eu optez pentru prima variantă. Iar dacă sunteţi şi voi la fel, atunci trebuie să ştiţi că urmaţi filosofia Giorgal. Hainele îşi însuşesc originalitatea din caracterul fiecăreia dintre noi care purtăm aceste piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate şi rafinament, creaţiile brandului rămân actuale, nu îşi pierd din frumuseţe şi nu se perimează. O lecţie pe care designerul Alexandra Ghiorghie a învăţat-o de-a lungul studiilor din România, Italia şi Franţa, dar şi din experienţa acumulată în timp.

Giorgal SS16

Este imposibil să nu vă fi îndrăgostit de colecţiile Giorgal, aşa că vă dezvălui că pot fi găsite în magazinul Giorgal din Piteşti (Jupiter City Shopping Center), dar şi online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.