Lola's Box

Ar fi fost imposibil să vorbim de New York Fashion Week fără să vedem o colecţie semnată de Tommy Hilfiger. Mai mult, în cadrul showului din Big Apple, Gigi Hadid va lansa colecţia-capsulă pe care a realizat-o împreună cu designerul american.

Săptămâna Modei de la New York acaparează tot mai mult atenţia prin ideile inovatoare pe care le propune. Iar una dintre acestea este lansarea primei colecţii-capsulă semnată de Gigi Hadid. Celebrul fotomodel a colaborat cu Tommy Hilfiger pentru a-şi prezenta creaţiile, iar showul se anunţă de excepţie. Şi, dacă veţi rezista orei târzii, îl veţi putea urmări live aici. Dacă nu, puteţi accesa oricând Lola’s Box pentru a vedea reluarea defilării ce va avea loc pe Tommy Pier.

Tommy Hilfiger & Gigi Hadid

Colecţia-capsulă a supermodelului Gigi Hadid cuprinde o linie sport pentru femei, încălţăminte şi accesorii, inclusiv ceasuri, ochelari de soare. Nu trebuie omis nici parfumul THE GIRL ce a fost lansat la mijlocul lunii iulie. Pentru cele care sunt atrase de creaţii, acestea vor fi disponibile în magazine cu începere din 3 octombrie 2016. Aşa că… Pregătiţi cardurile! 🙂

Care este povestea din spatele colecţiei-capsulă? Designul sărbătoreşte viziunea unică pe care Gigi Hadid o are asupra stilului modern. Însă nu putea lipsi semnătura lui Tommy Hilfiger, aşa că primeşte o infuzie din partea stilului “classic American cool”. Capsele marinăreşti sunt reimaginate prin tăieturi simple şi ornamente noi, de la nasturi şi zig-zaguri la insigne navale, ornamente şi dungi. Siluetele sporty-chic sunt reimaginate prin materiale precum şifon, tricoturi largi şi piei elegante. Ţinuta este lejeră, tinerească şi cool a.k.a. viziunea jucăuşă şi romantică a lui Gigi asupra influenţelor navy.

TommyXGigi

În premieră, Tommy Hilfiger va găzdui primul său show de modă faţă în faţă cu clientul: #TommyNow. Abordarea inovatoare reflectă implicarea designerului în democratizarea modei. Cu alte cuvinte, ţinutele sunt disponibile spre cumpărare imediat după ce apar pe podium. Showul va avea loc la “Tommy Pier”, pe South Street Seaport din New York City şi va fi transmis live de la ora 2.00 (transmisiunea vă aşteaptă mai jos).

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Tommy Hilfiger şi Gigi Hadid prezintă prima colecţia-capsulă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.