A fost una din primele reţele private de saloane de înfrumuseţare din România. GETT’S este lider pe piaţa locaţiilor de 4 şi 5 stele, iar acum a inaugurat cel de-al zecelea salon la nivel naţional, GETT’S Color Bar din Plaza România.

La începerea lucrărilor de amenajare, investitorii estimaseră că acestea vor dura patru luni. Însă complexitatea tehnică şi amenajarea salonului în spaţiul unui mall au făcut ca proiectul să se încheie abia după opt luni. Linia industrială cu influenţe interbelice se păstrează în designul celor 135 m2 ai interiorului, dar şi al terasei de 30 m2, fiind totuşi o diferenţiere de celelalte locaţii ale brandului. Decorul păstrează structurile metalice ce imită cuprul, placări de faianţe pe mobilier, tavanele deschise şi luminile suspendate.

“Avem elemente pe care ne place să le regăsim dintr-un proiect în altul, dar ne place să aducem şi elemente noi, pentru că nu ne plac proiectele standardizate, care depersonalizează relaţia cu clienţii. Creăm în permanenţă un mediu nou pentru clienţi prin îmbinarea mai multor factori: design nou, alternăm inclusiv brandurile cosmetice folosite de la un salon la altul, materialele, soluţiile, culorile. Marele avantaj al acestui spaţiu este peretele-cortină, cu lumina spre exterior, care ne permite să ne jucăm cu spaţiul şi să oferim intimitate”, a declarat Lucian Miess, proprietarul GETT’S Salons.

La fel ca în celelalte locaţii cu terasă (GCB Park Lake, GETT’S MEN Exclusive Floreasca, GCB Iulius Mall Cluj), spaţiul de 30 m2 va fi amenajat pentru a deveni şi un spaţiu de relaxare: o cafenea pentru clienţii salonului. Dincolo de serviciile complete pentru doamne, salonul de 4* va beneficia de conceptul GETT’S MEN Barber Shop, un shop în shop dedicat clientelei masculine, unde vor fi oferite servicii de barbering şi grooming. La maturitate, salonul va avea o echipă de 28 de angajaţi.

“Un lucru la care chiar ne pricepem este să atragem şi să fidelizăm clienţii. În general, acaparăm market share acolo unde deschidem, pentru că investiţiile de ultima generaţie sunt la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. Toate departamentele – media (şapte canale, inclusiv GETT’S Highlights Magazine), IT, management, operaţional, educaţie şi formare personal, marketing – transformă GETT’S într-un beauty hub atât de complex încât este greu de egalat de către concurenţă”, a încheiat Lucian Miess.

Iar toate acestea nu sunt deloc simple vorbe. Am fost şi am văzut pe viu cum arată noua locaţie GETT’S Color Bar din Plaza România. Inclusiv juniorul Alex, care a fost foarte încântat de calitatea serviciilor pentru bărbaţi. 😉 A zis că mai merge acolo, pentru că este pentru domni adevăraţi.

Facebook Comments

One thought on “Peste 165.000 de euro pentru salonul GETT’S din Plaza România”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.