Lola's Box

Indiferent de tipul de ten pe care îl avem, fiecare căutăm să evităm problemele şi să avem o piele care să ne scoată în evidenţă şi să ne facă invidiate. Şi pentru că nu sunt egoistă şi-mi place să împart cu voi experienţele mele, astăzi vă dezvălui câteva secrete despre gelul de curăţare de la Himalaya Herbals. 🙂

Gel de curatare Himalaya Herbals cu extract de neem, frontPoate fi folosit deopotrivă de noi, fetele, sau de partenerii noştri. Cu toţi ne putem bucura de binefacerile extractului de neem şi turmenic, care are darul de a îndepărta impurităţile şi de a ne oferi o piele curată. Folosit în fiecare dimineaţă, gelul reduce semnificativ acneea şi împiedică reapariţia acestei probleme. Produsul este disponibil pentru orice tip de ten, dar eu vă pot spune că a făcut minuni pentru al meu, care se încadrează în categoria normal spre gras.

Extractul de neem are proprietăţi antibacteriene, prin care controlează acneea atât de enervantă, oferind – în acelaşi timp – o strălucire naturală tenului. Un adevărat magician, ingredientul se combină cu particularităţile medicale ale turmenicului – ajută la eradicarea oricărui tip de bacterie care cauzează acnee.

Gel de curatare Himalaya Herbals cu extract de neem, backFolosirea gelului este simplă. Întâi se umezeşte faţa, apoi se aplică o cantitate suficientă în palmă şi se creează spuma care se întinde pe ten. La final, faţa se clăteşte din abundenţă cu apă. Ca textură, gelul are o consistenţă vâscoasă, ca de… gel 🙂 , mirosul aduce aminte de prospeţimea ierbii proaspăt cosite, în timp ce culoarea este un verde-gălbui, foarte atractivă pentru privire.

Din punctul meu de vedere, un plus pentru gelul de curăţare este şi ambalajul transparent care îţi permite să vezi cât ţi-a mai rămas în tub – urăsc când nu ştiu cât mai este şi mă trezesc că se termină când îmi este lumea mai dragă…

Cine a încercat gelul de curăţare Himalaya Herbals cu extract de neem?

Facebook Comments

Related Posts

10 thoughts on “Gelul de curăţare Himalaya Herbals cu extract de neem

  1. Eu il folosesc si chiar este foarte fain. Curata bine pielea si n-o usuca. Iar consistenta sa mie mi se pare a fi mai groasa decat al unui gel, e ceva spre jeleu, n-am mai folosit asa ceva pana acum. E bine ca e mai consistent, nu risti sa risipesti produsul printre degete!

  2. Chiar eram curioasa sa citesc pareri despre acest produs, din descriere ma tenta, acum mai mult. In plus am citit pe coltulcameliei despre uleiul de neem cu rezultate spectaculoase. 😉

    1. Au si masca de fata cu neem si turmenic.Am incercat-o si este si ea super buna.
      Cu uleiul inca nu am avut experiente, dar o sa il incerc.

    1. Este important sa ai ritualul tau de ingrijire, sa iti cureti pielea cu produsele indicate tenului tau uscat si apoi sa o hidratezi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.