Lola's Box

Pentru ca flacoanele cu gel de duş să ocupe cât mai puţin loc în baia noastră, Yves Rocher vine cu o inovaţie spectaculoasă: gel de duş concentrat – nu o dată, nu de două ori, ci de patru ori. Aşa nu mai avem nevoie de un recipient foarte mare, iar o singură picătură este suficientă pentru tot corpul.

De câte ori nu ne-am fi dorit ca recipientul cu gel de duş pe care îl folosim să fi fost mai mic? Dar atunci ne-am fi trezit în situaţia că produsul nostru favorit s-ar fi terminat mai repede. Graţie structurii brevetată de Yves Rocher, situaţia se schimbă radical, iar dorinţa ne este îndeplinită. Cu o structură alcătuită din straturi multilamelare, gelul de duş concentrat este de patru ori mai eficient, astfel că 100 ml ajung tot atât cât ar ţine 400 ml de gel de duş clasic.

Cu alte cuvinte, datorită concentrării maxime a ingredientelor, o singură picătură este suficientă pentru un duş. Dacă este să apelăm la sfânta matematică, un singur flacon de 100 ml oferă gelul de duş pentru 40 de utilizări. La succesul noii formule contribuie şi capsula tip valvă, care permite, printr-o singură apăsare, eliberarea picăturii pentru un duş complet.

Relaxare, energie sau senzualitate – ce să aducă duşul? Pentru ca fiecare dorinţă a noastră să fie îndeplinită, Yves Rocher a pregătit trei tipuri de gel de duş concentrat:

 • Măsline & petit grain – echilibrul esenţial pentru dimineţi liniştite şi zile de relaxare;
 • Mango & coriandru – energie vitală pentru dimineţi tonice şi zile pline de optimism;
 • Vanilie Bourbon – senzualitate învăluitoare pentru dimineţi mângâietoare şi zile senine.

Cum ar fi să ai toate cele trei geluri de duş concentrate pe marginea căzii de baie sau în cabina ta de duş? Ei bine, nu este imposibil. Pentru că lansez un concurs, iar premiul este un set complet cu noile geluri de duş concentrate. Regulile sunt:

 1. LIKE paginilor de Facebook Lola’s Box şi Yves Rocher România;
 2. Urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe astăzi, 9 iunie, şi se încheie miercuri, 14 iunie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi. Baftă!

LATER EDIT: După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi efectuată cu platforma random.org a desemnat câştigător numărul 7 (rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici). O rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat (pe pagina de Facebook) cu datele complete pentru expediţie (nume, adresă şi telefon).

Facebook Comments

Related Posts

54 thoughts on “ÎNCHEIAT/Gel de duş concentrat Yves Rocher – de 4 ori mai puternic & CONCURS

 1. FB like: Adina Gavriloi
  Instagram: adinagavriloi
  Par interesante aceste geluri, iar mango & coriandru mi se pare o combinație perfectă pentru mine.

 2. User instagram: laviniasuta
  Parca nu îmi vine sa cred ca o picătură este suficientă pentru tot corpul, as testa varianta cu mango și coriandru 🙂

 3. Buna seara !!
  Urmaresc Lola’s Box pe Instagram cu username-ul ” miricika”.
  O seara frumoasa iti doresc !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.