Lola's Box

A trecut aproape un an de când gaşca din “Planes” i-a impresionat pe cei mici cu isprăvile lor. Acum, Dusty Crophopper, Skipper, Leadbottom, Brent Mustangburger şi prietenii lor au dat semne de nelinişte în hangare, aşa că Walt Disney Pictures a pregătit cea de-a doua poveste cu eroii înaripaţi. Aşa că… Mari şi mici, pregătiţi-vă de “Avioane: Echipa de intervenţii”.

Avioane: Echipa de intervenţiiPentru vara aceasta, avioanele create de studiourile Disney ne vor ademeni cu curajul de care vor da dovadă în lupta cu flăcările care ameninţă un parc naţional. Produs în format 3D, filmul “Avioane: Echipa de intervenţii” îl aduce în prim-plan pe Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu, aşa cum îl ştiu cel mici), cel care îşi uneşte forţele cu un escadron de pompieri de elită şi trece printr-o serie de încercări în urma cărora se va transforma într-un erou adevărat.

Avioane: Echipa de intervenţiiComediantul Dane Crook (Mr. Brooks, My Best Friend’s Girl, Planes) îşi împrumută încă o dată vocea pentru a-i da viaţă lui Dusty Crophopper. Alături de el, vocile celorlalte personaje sunt asigurate de nume binecunoscute la Hollywood:

  • Ed Harris (A Beautiful Mind, Gravity, The Hours, The Truman Show, Apollo 13);
  • Julie Bowen (Modern Family, Happy Gilmore, Jumping The Broom);
  • Wes Studi (Dances with Wolves, The Last of the Mohicans, Geronimo: An American Legend, Heat, Avatar).
Avioane: Echipa de intervenţii
Prima parte a animaţiei “Avioane” – a fost lansată la 9 august 2013 – a fost un succes de box office după ce a totalizat încasări de 219 milioane de dolari.

Nici versiunea în limba română nu va face notă discordantă, astfel că vocile personajelor principale vor fi asigurate de Claudiu Maier (Portretul luptătorului la tinereţe, Spitalul de demenţă, S-a furat mireasa) pentru Stropi Agrarescu, respectiv de Vlad Rădescu (Ciprian Porumbescu, Cantemir, Pe aici nu se trece, Burebista, The Cave, Sweeney Todd) pentru Ofiţer Vârtej.

This slideshow requires JavaScript.

Regizată de Bobs Gannaway şi produsă de Ferrell Barron, noua producţie Disney promite să ofere doza de adrenalină necesară unei veri fierbinţi şi să readucă în prim-plan supereroi deja cunoscuţi şi iubiţi de copiii din toată lumea. Aşa că notaţi în calendar: vineri, 18 iulie, în cinematografele din România intră “Avioane: Echipa de intervenţii” (distribuit de Forum Film România)!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.