Lola's Box

După cum vedeţi, nu încheiem conturile cu iarna decât din punct de vedere calendaristic. Zăpada s-a aşternut peste ţară, temperaturile s-au prăbuşit în termometre, iar vântul îşi face de cap când şi când. Aşa că pielea noastră se confruntă cu un mediu total nepotrivit pentru ea şi are nevoie de hidratare. Deci… Galénic, ce ai pentru noi?

Ştiaţi că celulele conţin 60% apă? Acest lucru conferă organismului tinereţe, sănătate şi vitalitate. Odată cu înaintarea în vârstă, apa din celule se pierde. La acest proces de deshidratare contribuie şi factorii externi: frig, căldură, aer condiţionat, fumul de ţigară. Ştiţi care este efectul? Pierderea zilnică de apă se amplifică, astfel că organismul poate ceda până la trei litri.

Şi atunci ce putem face pentru a stopa pierderea de apă? Pentru protecţia pielii şi pentru un aspect plin de vitalitate si frumuseţe, hidratarea trebuie să fie constantă şi inteligentă. Iar acest lucru să vină atât din interior, cât şi din exterior. Maeştrii formulatori Galénic au obţinut o formulă bazată pe un amestec de hidratare pentru a reţine în permanenţă apa în piele. Aşa că să vorbim despre serul Galénic AQUA INFINI.

Roza Ierihonului umple celulele cu apă. Glicerina vegetală şi sorbitolul captează apa în jurul celulelor. Acidul hialuronic hidratează şi conferă volum la suprafaţă. Toate aceste ingrediente active au fost introduse în structura galenică TAMIS³ MOLÉCULAIRE, special creată pentru ca Roza Ierihonului să îşi păstreze întreaga eficienţă şi să fie transportată în inima celulelor pielii.

Din punct de vedere clinic, testul realizat pe 16 subiecţi a confirmat puterea extrem de hidratantă a acestui ser. La o oră de la aplicare, pielea a fost intens hidratată – mai mult cu până la 91% -, iar efectele acestui proces au fost resimţite şi la mai bine de 48 de ore. E ceva, nu?

Iar experienţa ta cu Galénic AQUA INFINI nu se opreşte doar la serul amintit. Gama mai include o loţiune de îngrijire, o emulsie proaspătă şi o cremă de împrospătare. Veţi fi fascinate de cât de delicată şi catifelată vă va fi pielea. Acum, vă las. Mă duc să mă mai joc cu serul AQUA INFINI. Pielea mea simte nevoie de răsfăţ după săniuşul de astăzi. 😊

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.