Lola's Box

Vara, când gradele urcă vertiginos în termometre, trebuie să ne adaptăm ţinutele corespunzător, astfel încât confortul nostru să aibă de suferit cât mai puţin. Şi acesta este un motiv pentru care apelăm cât mai des la fuste şi sandale. Şi nu se poate spune că nu este o alegere bună.

Indiferent că plecăm în concediu, ieşim la plimbare sau mergem la serviciu, ţinutele cu fuste sunt mult mai potrivite pentru a nu resimţi căldura de afară. Mini, midi sau maxi, strâmte sau largi, fustele contribuie la confortul nostru şi ne fac să ne simţim mai bine. În plus, orice s-ar spune, o fustă pune mult în evidenţă feminitatea celei care o poartă, astfel că toate privirile sunt atrase – de cele mai multe ori în sens admirativ.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru vara aceasta, cele mai multe petreceri tematice sunt îndreptate spre boho chic style, motiv pentru care din colecţia noastră de fuste nu trebuie să lipsească cele cu imprimeu floral, cele din voal, cu talie elastică, sau cele care au puternice influenţe din perioada Woodstock. La fel, pentru momentele petrecute în oraş în compania prietenilor, o fustă în dungi poate fi alegerea ideală. Atenţie însă… Pentru că există un mare “dar” în cazul fustelor în dungi. Ele sunt recomandate celor cu o talie subţire pentru că dungile, când sunt dispuse orizontal, dau impresia de volum.

This slideshow requires JavaScript.

Sandale, sandale şi iar sandale

Sandale Fullah Sugah, cu toc înaltDacă vrem să ne compunem ţinuta office, atunci putem alege fuste din denim, din stofă, în croieli care să ne avantajeze din punct de vedere al siluetei. Întotdeauna trebuie să ţinem cont de acest aspect, pentru că nimănui nu i-ar plăcea să fie ţinta glumelor celor din jur. Din privirile colegilor, am simţi imediat că ceva nu este în regulă, iar acest lucru ne-ar conferi un disconfort pe parcursul întregii zile.

Cât despre încălţăminte, vara este musai să avem un cuvânt de ordine, iar acesta este sandale. Sub orice formă, orice model, ele sunt potrivite pentru ca picioarele noastre să respire, să nu resimtă căldura. De confortul picioarelor noastre, depinde şi confortul nostru global, pentru că oboseala de la nivelul picioarelor este resimţită de întregul organism, poate chiar amplificat.

This slideshow requires JavaScript.

Indiferent că ne plac cu talpă plată sau cu un toc – mai mic sau mai mare -, sandalele sunt must-have. Poate fin din materiale diverse – textil, piele ecologică, piele naturală -, pot fi mai închise pe picior sau doar din câteva şuviţe de material. Bineînţeles, că atunci când trebuie să alegem o ţinută elegantă, cele mai potrivite sandale sunt cele cu toc. Iar atunci când alegem să purtăm sandale, mai trebuie să respectăm o regulă: pedichiura trebuie să fie impecabilă.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.