Lola's Box

Anul aceasta se împlinesc 10 ani de când, în fiecare primăvară, peste 8.000 de pasionaţi şi specialişti de beauty îşi dau întâlnire la Cosmobeauty.

Specialiştii din industria beauty, dar şi pasionatele de tot ceea ce este frumos o consideră ca fiind cea mai importantă expoziţie de estetică aplicată. Cosmobeauty se menţine ca referinţă în industria înfrumuseţării, iar portofoliul său numără peste 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii şi workshop-uri.

Week-endul viitor aveţi program special. Ediţia aniversară va fi una cu totul şi cu totul specială, urmând a se desfăşura pe parcursul a patru zile – 8-11 martie -, în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms. La acest adevărat spectacol al frumuseţii sunt aşteptaţi mii de pasionaţi şi specialişti din domeniul beauty. Brandurile expozante s-au pregătit cu momente speciale şi demonstraţii, discount-uri la produse şi numeroase surprize.

Expoziţia se desfăşoară concomitent în cinci săli cu tematică: cosmetică-makeup-remodelare corporală, hairstyling-frizerie-barbering şi nails. În plus, în fiecare zi pe durat programului (10.00-18.00) au loc demonstraţii şi prezentări de tendinţe şi produse. Pe lista trainerilor şi a speakerilor se regăsesc nume importante precum Mirela Vescan, George Soare, Maria Păuna, Iuliana Sandu, Marie Luise Wilz-Melgaard, Patrick Maldinger, Radu Pitulea sau Ciprian Ungureanu.

Isabela Vasile, fondatorul Cosmobeauty şi owner Rouge Media, spune: “Anul acesta am pregătit numeroase surprize pentru vizitatori şi o tombolă de neratat, cu premii în valoare de 1.300 de euro. Cred că toate femeile care iubesc produsele de înfrumuseţare îşi vor găsi cadourile potrivite la expoziţia noastră, având în vedere că prima zi de expoziţie este chiar 8 martie”.

Cosmobeauty găzduieşte şi evenimente speciale precum Zilele Frumuseţii – un maraton de seminarii şi workshopuri gratuite, dar şi Nailpro, cea mai mare competiţie de unghii din România, cu renume internaţional. Cele patru zile de frumuseţe se vor încheia cu GALA COSMOBEAUTY, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiaţi pentru cariera şi contribuţia în industria de înfrumuseţare. În premieră, publicul are şansa să voteze “Personalitatea Anului”, unde printre nominalizaţi se află Alexandru Abagiu, Cristina Grama, George Soare, Sînziana Iaru, Sorin Stratulat ori Tatiana Litvinov.

Vă garantez că, dacă veţi merge la eveniment, veţi vedea mult lucruri frumoase şi veţi afla informaţii extrem de utile. Cu cine mă întâlnesc la Cosmobeauty?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Frumuseţea se sărbătoreşte la Cosmobeauty

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.