Lola's Box

Front Cover New Sparkler by SephoraÎnaintea Crăciunului din 2013, concursul de pe blogul Fashion Doctor mi-a adus cutia Front Cover New Sparkler de la Sephora. Mi-a plăcut din primul moment, dar, din motive care îmi rămân neclare, caseta a rămas ascunsă în sertar sub o altă cutie. Acum, când soarele începe să se arate din nou, mi-a revenit şi pofta de viaţă, aşa că am căutat prin puzderia de lacuri de unghii. Vroiam o manichiură nouă.

Şi caută, şi caută… Parcă nimic nu îmi făcea cu ochiul. Oarecum deziluzionată că nu am ales nimic, am zis să fac un pic de ordine prin sertare şi… Am dat peste cutia Front Cover. Aşa că am uitat subit de ordine şi am decis că manichiura trebuie împrospătată. Nu suferea amânare!

Pentru cine nu l-a descoperit încă, vă dezvăluit că setul conţine trei lacuri de unghii – mov, negru şi auriu -, o pensulă, un gel de fixare şi trei cutiuţe cu “glitter” (i-am putea spune sclipici 🙂 ) – argintiu, auriu şi paiete argintii. Conţinutul casetei este unul foarte versatil şi-ţi permite să-ţi compui atât un machiaj, cât şi o manichiură.

Front Cover New Sparkler by Sephora, contentPentru acest început de săptămână am ales să-mi fac manichiura, pentru machiaj nu am fost suficient de curajoasă. 🙂 Lacul pentru care am optat este cel de nuanţă mov, peste care, cu ajutorul pensulei, am aplicat “glitter” argintiu. Puteţi vedea mai jos cam ce a ieşit din această combinaţie năstruşnică. Ce mi-a plăcut este că lacul de unghii este foarte consistent şi nu necesită două aplicări.

So, vă place?

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Front Cover New Sparkle by Sephora

  1. Oja aia din mijloc arata intr-un mare fel 😀 Vreau s-o vad mai indeaproape 😀 Pe de alta parte, arata bine tot setul, n-am folosit nimic Frontcover.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.